Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@krzysiekmat, finansiarz

Budżet miesięczny będzie wynosił 99zł, mimo iż wartość zakupionych linków będzie większa od tej kwoty. Dotyczy to oczywiście Trybu Automatycznego.

Edytowane przez SeoPilot.pl

No to dobrze napisałem. Nierozumie w czym problem?. Jeśli 100 serwisów uprze się na jedną frazę to ciekawe jak się wywiążecie z obietnic?. Ilość linków będzie rosnąć w nieskończoność, a serwisy będą się wymieniać pozycjami w top10. Za cenę 99zł miesięcznie chyba to jasne.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

@krzysiekmat,

System może podbudować każdą stronę dostateczną ilością wartościowych linków, które zasadniczo wpłyną na polepszenie pozycji w wynikach wyszukiwania, lecz należy pamiętać iż zdobywanie jakościowych linków to nie jedyny czynnik wpływający na końcową pozycje. Należy mieć także odpowiednio zoptymalizowany serwis pod kątem wyszukiwarek, według zasady content is the king but linking is a queen. Działania on-page są nie mniej ważne niż zdobywanie wartościowych odnośników i działania off-page ogółem.

Jeśli 100 serwisów uprze się na jedną frazę to ciekawe jak się wywiążecie z obietnic?. Ilość linków będzie rosnąć w nieskończoność, a serwisy będą się wymieniać pozycjami w top10. Za cenę 99zł miesięcznie chyba to jasne.

...jeszcze tylko te 100 stron musi znaleźć się w TOP10, by zacząć płacić te 99zł, a właściciele będą chcieli je opłacać niezależnie od pozycji. Tylko kto będzie opłacał za linki dla witryny, która była w top10 a teraz jest np na 299 pozycji. To że wszystkie witryny z seopilota zgarnęłyby top100 jest pewnie mniej prawdopodobne niż wygrana w lotto. To o czym piszesz teoretycznie byłoby możliwe ale praktycznie już nie...

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Jeśli 100 serwisów uprze się na jedną frazę to ciekawe jak się wywiążecie z obietnic?. Ilość linków będzie rosnąć w nieskończoność, a serwisy będą się wymieniać pozycjami w top10. Za cenę 99zł miesięcznie chyba to jasne.

...jeszcze tylko te 100 stron musi znaleźć się w TOP10, by zacząć płacić te 99zł, a właściciele będą chcieli je opłacać niezależnie od pozycji. Tylko kto będzie opłacał za linki dla witryny, która była w top10 a teraz jest np na 299 pozycji. To że wszystkie witryny z seopilota zgarnęłyby top100 jest pewnie mniej prawdopodobne niż wygrana w lotto. To o czym piszesz teoretycznie byłoby możliwe ale praktycznie już nie...

Dlatego o tym piszę żeby było wiadomo że np. przy takiej sytuacji seopilot może poświęcić wszystkie linki które ma tylko dla tych serwisów, ponieważ będą dodawane w nieskończoność. A cena 99zł dla niektórych serwisów to kropelka.

Póki co chyba faktycznie (prawie)wszystko odrzucają - serwis PR3 z dobrymi parametrami, typowo pod ludzi. Odrzucony po chwili, więc nie wiadomo czy to automat, czy ręcznie.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Póki co chyba faktycznie (prawie)wszystko odrzucają - serwis PR3 z dobrymi parametrami, typowo pod ludzi. Odrzucony po chwili, więc nie wiadomo czy to automat, czy ręcznie.

chyba automat wszystko teraz blokuje, bo ja dzisiaj w nocy dodawałem dwie dobre strony z PR4 i PR3 i obie automatycznie dostały status "odrzucone"

chyba automat wszystko teraz blokuje, bo ja dzisiaj w nocy dodawałem dwie dobre strony z PR4 i PR3 i obie automatycznie dostały status "odrzucone"

@kudlaty88, Ptaq

Serwisy są ciągle przyjmowane do Systemu w normalnym trybie, jeśli wystąpiły jakiekolwiek problemy przy dodawaniu, prosimy o kontakt z Działem Pomocy.

Ja napisałem do działu pomocy i dostałem taką odpowiedź:

Dzień dobry, Marek .

2012-08-09 został dodany serwis www....pl do Systemu SeoPilot.pl, jednak, nie odpowiada on wewnętrznym wymogom Systemu i nie może w nim uczestniczyć.

Zapraszamy do dodania innego serwisu, aby sprawdzić możliwości Systemu.

Z poważaniem,

Zespół SeoPilot.pl

https://www.seopilot.pl

Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek pytania, zapraszamy do zakładki FAQ (https://seopilot.pl/faq/), gdzie znajdziesz odpowiedzi na często zadawane pytania. Jeśli w FAQ nie znalazłeś odpowiedzi na interesujące Cię pytanie, możesz skontaktować się z nami poprzez formularz w zakładce "Pomoc" w swoim Koncie Użytkownika . Z przyjemnością udzielimy Ci wszelkiej potrzebnej konsultacji.

czyli jakby z automatu.

Dodałem więc kolejną stronę - PR3, Alexa 357815, masa podstron z PR>0 - komunikat taki sam. Nie ma nigdzie info o tym, jakie strony przyjmujecie. Oszczędźcie czas userów i podajcie jakies wytyczne (chyba, że to ma być tak ja w google - wytyczne są, ale kto to wie jakie).

@kudlaty88, Ptaq

Serwisy są ciągle przyjmowane do Systemu w normalnym trybie, jeśli wystąpiły jakiekolwiek problemy przy dodawaniu, prosimy o kontakt z Działem Pomocy.

A dział pomocy odpowiada jedno że sytem tak zadecydował.

Niestety, nie komentujemy pytań o czynniki wpływające na ocenę serwisu przy indeksacji. Jednakże, jak już kilkakrotnie Pana informowaliśmy, Pana serwis poprawnie przeszedł indeksację i weryfikację i w ich wyniku został odrzucony. W związku z tym jedyne, co możemy Panu doradzić, to nadal rozwijać serwis i spróbować go dodać za trzy miesiące.

Jak już wcześniej pisaliśmy, serwis ................. przeszedł poprawnie indeksację, po czym został odrzucony z powodu nieodpowiadania wewnętrznym wymaganiom Systemu SeoPilot.pl. Ponowna próba dodania serwisu będzie możliwa po upływie 90 dni od daty odrzucenia.

I to na tyle taka jest odpowiedź poprostu problemów niema. Wszystko jest okej a serwisy jak widać w wypowiedziach wyżej są odrzucane.