Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

odradzam do pozycjonowania - test skuteczności (cudów się nie podziewałem) - 2 strony 1 ze średnią ciężką frazą "Rewal" - pozycja przed miesiącem średnio 6-7 strona, po "pozycjonowaniu" za 16zł z obietnicą top 10 :olaboga: przez seopilot - pozycja po miesiącu - nie mogę znaleźć w pierwszych 500 wynikach, 2 fraza lekka - książka telefoniczna - z lekką konkurencją - pozycja przed włączeniem do seopilota 6-7 strona - też nie mogę znaleźć w 500 !!!! propozycja seopilota po miesiącu - proponujemy koszt fraz po 42zł. Wniosek końcowy też bym tak chciał, żeby klienci za pozycje powyżej 100, czyli 10 strony płacili nawet tylko po 5zł - a nie po 16, czy 42.

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

@infobank, ja mam z kolei zupełnie inne doświadczenie. Pozycjonowana strona z bardz trudnej branży, ktorą cięzko ruszyć innymi systemami. Postawiłem na automat na poczatek, aby zobaczyć jak rusz. Automat wykupił koło 60 linków i przestawiłem się na tryb ręczny (nie, aby kupować coś, ależeby mi koszt nie rósł). Koszt koło 80 złotych na miesiąc. Zysk mam o wiele wiekszy. Fraza jest na 3 pozycji ju od 2 miesięcy, pozostałe frazy też dostały kopa. Ja jestem mega zadowolony z tego systemu jak na razie, jedyna rzecz, która odrobinę mnie drażni, to jednak spora ilość kiepskich stron, pomimo restrykcyjnej ich moderacji.

Wczoraj czytałem narzekania że nie przyjmują stron albo obniżają wycenę. Nie wiem po ile średnio stoją tam strony ale parę dni temu dodałem jedną i została wyceniona na 193. Wczoraj dodałem 2 kolejne i dzisiaj aż się zdziwiłem jak zobaczyłem wycenę. Jedna 395 a druga 408.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No to brawo możesz się cieszyc tylko nie wiadomo jak długo, prawdopodobnie nie dłużej jak miesiąc i zjedzesz poniżej 100 lub niżej koło 50. I nie za sprawą jakości serwisu a linki ci to załatwią, że wydajność serwisu spadnie.

Edytowane przez krzysiekmat

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

ja mam prośbę do SeoPilota o wprowadzenie w opcjach do wykupowania linków możliwości wprowadzenia max ilości linków wychodzących na srtonach których znajdzie się mój link

dzisiaj przeglądnąłem kilka projektów i ok 20% wszystkich linków jest na witrynach z >50 ilością linków wychodzących

jak w ogóle takie strony się dostały do systemu? :)

@kudlaty88,

Taka funkcja już istnieje. Zarówno w Trybie Półautomatycznym jaki i Ręcznym można określić,

jaka ilość linków wychodzących może znajdować się na stronie, na której zakupowany jest link.

Szczegółowa instrukcja określania tego parametru znajduje się w punkcie 8 i 9 Instrukcji dla Pozycjonera.

Ponadto w każdej chwili możesz usunąć link, który Ci nie odpowiada oraz złożyć reklamację na stronę Wydawcy, na której był on zamieszczony.

Więcej informacji na ten temat można znaleźć w punkcie 3 Instrukcji dla Pozycjonera.

Edytowane przez SeoPilot.pl

No to i ja się pochwalę jak to fajnie jest w seopilocie.

Moja strona była u nich prawie od samego początku istnienia serwisu. Na początku ładna stawka której nie uzyskałbym nigdzie indziej. 4 miesiące potem obniżenie stawki o połowę a miesiąc później o kilkanaście zł. Muszę przyznać że byłem i tak zadowolony. Wypłata na drugi dzień bez żadnych problemów. Kasa większa niż w linkolo czy prolinku, nawet po ich obniżkach.

Niestety fajnie było ale się skończyło. Robiłem optymalizację strony, trochę poprawek itd. Jaki porządny klient zgłosiłem ze może przez 2 dni nie działać box z powodu prac. Zapytałem również czy będę mógł wrócić do systemu i nie zostanę z niego wyrzucony przez tę przerwę. Otrzymałem potwierdzenie że coś się takiego nie zdarzy. Po 2 dniach z powodu problemów z instalacją postanowiłem poprosić ich o instalację kodu.

No i moja strona po prawie roku w systemie uzyskała status "nie odpowiada wymogom naszego Systemu". Tyle czasu odpowiadała, strona cały czas rozwijana, robiona dla ludzi, żadnych swl itp.

Mój wniosek to nie wychylać się. Nie zgłaszać do nich niczego co może spowodować odwiedziny na twojej stronie. Im mniej masz z nimi kontaktu tym lepiej. A z takim podejściem do klienta to daleko nie zajadą.

Zresztą czytając posty powyżej nie jestem odosobniony.

@Badek, ???

@Krasnal, też właśnie nie mogę tego zrozumieć. Strony, które na początku dostały wysoką stawkę i ciągle się rozwijają, nagle zostają wyrzucone z powodu nie spełnienia wewnętrznych wymogów...

Już lepiej dać te kilkadziesiąt zł niż całkiem usuwać stronę...

@kstk,

Funkcja wyboru optymalnej strony dla pozycjonowania, istnieje w także w Systemie SeoPilot.pl. Dobór najbardziej odpowiadającej strony odbywa się automatycznie podczas dodawania fraz. Przed uruchomieniem frazy Pozycjoner może zmienić wybraną przez System stronę, ustalając własną. Aby to zrobić należy kliknąć na "koło zębate" obok wybranej frazy, następnie wpisać URL docelowej strony i kliknąć "Zapisz"

Z przyjemnością informujemy, że SeoPilot.pl został oficjalnym partnerem IV Kongresu Online Marketing, który odbędzie się 25 października w Warszawie. W związku z tym mamy dla naszych Użytkowników przyjemną niespodziankę - konkurs, w ramach którego rozlosujemy bezpłatną wejściówkę na Kongres!

Szczegóły już wkrótce!

Wygraj bezpłatny bilet na IV Kongres Online Marketing!

Jak już informowaliśmy, nasz System został partnerem IV Kongresu Online Marketing. Dzięki SeoPilot.pl także Ty możesz bezpłatnie stać się uczestnikiem tego prestiżowego wydarzenia.

Aby otrzymać darmową wejściówkę, wystarczy wziąć udział w naszym konkursie, w którym nagrodą będzie bilet na wszystkie wykłady odbywające się w trakcie IV Kongresu OM.

Zasady są proste - wystarczy, że napiszesz, jakie według Ciebie rozwiązania mogłyby poprawić funkcjonalność naszego Systemu i byłby mile oczekiwane przez Użytkowników. Swoje pomysły zamieszczajcie w formie postu w naszym wątku na PiO lub na naszym profilu na Facebooku. Wszystkie Wasze propozycje zostaną przez nas rozpatrzone, a najciekawsze z nich mogą zostać włączone do naszych planów rozwoju Systemu.

Na Wasze propozycje czekamy do 16 października - w tym dniu o godz. 15 autor najlepszego według nas pomysłu zostanie ogłoszony zwycięzcą naszego konkursu.

Serdecznie zapraszamy wszystkich Użytkowników do publikacji swoich propozycji!