Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie instalowałem kod i na każdym serwisie musiałem dodać przed całym fragmentem @ w pliku SeoPilotClient.php w linii 658

Również @ w kodzie wyświetlajacym require.

Możesz dokładniej opisać jak rozwiązałeś problem z instalacją kodu? Ja postępuje dokładnie według instrukcji (dla systemu joomla) i boxy testowe się nie wyświetlają.

znak @, przed require_once nie rozwiązuje problemu tylko zabrania wyświetlania informacji o błędzie - nie znalezienia pliku. Jeżeli więc błąd leży w linijce:

require_once($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/'.SEOPILOT_USER.'/SeoPilotClient.php');

to źle umieściłeś folder z tym plikiem na serwerze (pamiętaj że po rozpakowaniu swojego pliku dadasffcdsfcs.rar, otrzymujesz katalog dadasffcdsfcs/dadasffcdsfcs/SeoPilotClient.php .. tak więc sprawdź czy masz w dobrej lokalizacji plik w jednym katalogu dadasffcdsfcs , a nie dwóch

Nie mam żadnego komunikatu o błędzie. Folder jdsajdkadaldas z plikiem php jest w dobrym miejscu. Po wklejeniu kodu bezpośrednio w index.php jest on niewidoczny dla przeglądarki. W pliku index.php jest a w źródle strony głównej nic się nie zmienia. Tak jakby przeglądarki go ignorowały.

Przedłużamy akcję bezpłatnego testowania Systemu!

Dodaj swój Projekt do Systemu do 6 lutego i w ciągu całego miesiąca bezpłatnie testuj pozycjonowanie wybranych przez Ciebie słów kluczowych.

Wszystkim Pozycjonerom, którzy chcą zapoznać się z interfejsem SeoPilot.pl ?Dla Pozycjonera? i sprawdzić jego możliwości, dajemy szansę przetestowania wydajności Systemu na podstawie wybranych przez Pozycjonera słów kluczowych.

Aby wziąć udział w bezpłatnym teście,

https://seopilot.pl/optimizer/

, następnie przejdź na stronę ?Dla Pozycjonera?, dodaj swój Projekt do Systemu, zaznacz pole ?Projekt Testowy? i w ciągu 48 godzin otrzymasz na e-mail listę słów kluczowych. Zatwierdź listę złożoną z maks. trzech słów kluczowych i testuj pozycjonowanie wskazanych przez siebie zapytań w ciągu jednego miesiąca, zaczynając od 6 lutego!

Prosimy zwrócić uwagę, że osobom zainteresowanym, właścicielom blogów i innych serwisów o tematyce Internet-marketingu, jesteśmy gotowi zaproponować szczególne warunki testowania. Jeśli zainteresowała Cię nasza oferta, prosimy wysłać wniosek na marketing@seopilot.pl. Na pewno się z Tobą skontaktujemy. Jesteśmy pewni, że zadowolą Cię wyniki testu i w przyszłości będziesz stałym Klientem naszego Systemu.

SeoPilot.pl to najbardziej skuteczny i przewidywalny sposób pozycjonowania stron internetowych!

Edytowane przez MaxPan

SeoPilot.pl to najbardziej skuteczny i przewidywalny sposób pozycjonowania stron internetowych!

Bez urazy ale na to miano trzeba sobie zasłużyć... :) Na razie jeszcze nikt nie miał możliwości sprawdzenia skuteczności :) No ale wszystko wyjdzie w "praniu".

Osobiście jestem ciekaw jak będzie wyglądała skuteczność i opłacalność korzystania z systemu na tle konkurencji :soczek:

Jak rozumiem dzisiaj start :)?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-)