Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

seopilot daje niesamowite możliwości, nie tylko pozycjonowanie ale także bezpośrednią konwersję zapewnia, choćby pozycjonujesz kredyty, link pojawi się w oprawie fraz tupu "obciągnę ci druta", "okularnica z wielką ciamciaramcią" itp i odrazu masz pewność że napalony facet wyśle wniosek o kredyt żeby mieć na "ciamciaramcie okularnicy" :)

Ładnie to już nawet zeszli do 35 zł? kietyś najniższy poziom był około 50 zł i następowało odrzucenie, z tego co widzę wycfanili się.

Edytowane przez krzysiekmat

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Wycena strony przez Seopilot:

PR-2

BL-9k

site-4k

cena: 35zł

:)

To chyba i tak dobrze, ja moją ostatnią stronę, którą wyciągnąłem w grudniu 2012 miałem wycenioną na 51 zł, też PR-2, ale site - 40k :)

Może ktoś się jeszcze podzielić informacją z ostatnich prób dodawania jeszcze jakiejś strony jako wydawca? Myślę czy "nie poświęcić" strony PR5 z site 65k gdyby np. wycenili na min. 300 zł - pociągnąć dopóki strona nie straci przez Seopilota PR i wtedy ją wyciągnąć. A co zarobek to zarobek. Tak kombinuję... ;)

Przeginasz z tymi linkami i refem. System starszy niż nasze polskie, a ty wszędzie go reklamujesz eh

Linki każdy może mieć jesli nie jest to zabronione a ref faktycznie nawet nieładnie wygląda.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Może ktoś się jeszcze podzielić informacją z ostatnich prób dodawania jeszcze jakiejś strony jako wydawca? Myślę czy "nie poświęcić" strony PR5 z site 65k gdyby np. wycenili na min. 300 zł - pociągnąć dopóki strona nie straci przez Seopilota PR i wtedy ją wyciągnąć. A co zarobek to zarobek. Tak kombinuję...

Mam tam stronę PR5, site 3k. Na początku 800zł -> 550zł -> 330zł -> 180zł. Przestałem się szanować, ale cały czas trzymam ;)

Mogliby sobie w końcu odpuścić tą 3 miesięczną banicję ;-)

@tol4, forumowicze

Odpuszczamy :)

Z przyjemnością informujemy, że skróciliśmy tak zwany “okres karencji”, czyli czas, po upłynięciu którego odrzucony przez System serwis może być ponownie dodany do Systemu. Od dzisiaj jest to 30 dni, ta zmiana dotyczy także serwisów, które zostały odrzucone wcześniej niż 30 dni temu.

Pozdrawiamy

Zespół SeoPilot.pl

Edytowane przez SeoPilot.pl