Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Pani Marto,

jeszcze raz chcielibyśmy podkreślić, że nie jest naszym zamiarem wysyłanie wiadomości do osób niezainteresowanych.

W naszych mailingach jest opcja wypisania się z nich, a kwestia ich wysyłania do osób, które usunęły swój profil zostanie wyjaśniona.

W naszych mailingach jest opcja wypisania się z nich

Już mailowo prosiłam w pierwszej kolejności o to, aby nie wysyłać mi żadnych wiadomości, a kiedy mimo wszystko dostałam maila, poprosiłam o usunięcie mojego konta i wszystkich powiązanych z nim danych. Od tego momentu dalsze przechowywanie moich danych na jakiejkolwiek liście, było niezgodne z prawem.

Powiem tak seopilot chyba już sięga dna praktycznie niema już żadnych nowych stron gdzie możnaby umieścić linki to co oferuje ich wyszukiwarka to cały czas te same strony i jest ich coraz mniej nic nowego nie oferuje.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

To fakt, że musiała spaść liczba stron! Na jednym serwisie stawka skoczyła mi ze 180 na ponad 300:)

To chyba ty jesteś tym jedynym wybrańcem ;)

@lexy czytaj najpierw regulamin pozniej płacz na forum

10.3 Użytkownik może w każdym momencie żądać usunięcia Konta Użytkownika. Usunięcie konta nie oznacza wypisanie się z listy mailingowej. Cofnięcie zgody na otrzymywanie informacji dokonuje się według instrukcji zawartej w otrzymanej wiadomości elektronicznej.

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Powiem tak seopilot chyba już sięga dna praktycznie niema już żadnych nowych stron gdzie możnaby umieścić linki to co oferuje ich wyszukiwarka to cały czas te same strony i jest ich coraz mniej nic nowego nie oferuje.

To pewnie zaplecze SP :) To byłby wtedy dla nich bardzo dobry biznes sprzedawać linki na swoich zapleczach :)

Bart, zakładaj swój system i rób ten mega interes. Ewentualnie możesz każdemu płacić jak leci po 800 zł miesięcznie za serwis. I to z własnej kieszeni.. ;)

Ktoś kto założył ten biznes nie ma głowy do interesów :) Zachęcili ludzi stawkami rzędu 500zł by za 3 miesiące zaoferować 33zł :)

Edytowane przez Seen88

Ktoś kto założył ten biznes nie ma głowy do interesów Zachęcili ludzi stawkami rzędu 500zł by za 3 miesiące zaoferować 33zł

O to przecież chodziło od początku, na tym polega ten biznes. Stopniowo obniżali stawki, bo tak lepiej wygląda.

Lepiej tak: 500 -> 350 -> 200 -> 100 -> 33 aniżeli 500 -> 33 prawda :)

Ale tak poważnie ostatnio przejrzałem wiele systemów zagranicznych i mogę powiedzieć że stawki oferowane przez nich też są bardzo niskie, jedyny wyjątek z tego co znalazłem to teliad ale żeby tam sprzdać jakiś link trzeba poczekać, lecz stawki są więcej niż zadawalające.

czytaj najpierw regulamin pozniej płacz na forum

(...) Cofnięcie zgody na otrzymywanie informacji dokonuje się według instrukcji zawartej w otrzymanej wiadomości elektronicznej.

Od pracownika SeoPilota dowiedziałam się czegoś innego.

aby zrezygnować z otrzymywania powiadowień o nowościach związanych z Systemem, konieczne jest usunięcie konta.

Poza tym, jak już wspomniałam, prosiłam o usunięcie wszystkich danych powiązanych z kontem.

Uwaga Pozycjonerzy!

Od teraz również w trybie ręcznym w SeoPilot.pl możecie wyszukiwać i kupować linki ze stron powiązanych tematycznie z waszym serwisem.

Szczegóły znajdziecie w 9 punkcie

https://www.seopilot.pl/instructions/optimizer.html

.

Linki z tematycznych stron to wyższe pozycje w Google!

Edytowane przez MaxPan

Pozycjonerzy!

Sprawdźcie swoje snippety dla pozycjonowanych fraz kluczowych w SeoPilot.pl.

Optymalny snippet zwiększa szanse na przejście klienta z wyników wyszukiwania właśnie na waszą stronę!

Szczegóły znajdziecie w 11 punkcie

https://www.seopilot.pl/instructions/optimizer.html 

.