Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy mógłby ktoś napisać czy instrukcja do MyBB jest właściwa? Zrobiłem zgodnie z nią, jest napis Work ! lecz próbując w panelu seopilot przejść do indeksacji dostaje komunikat, że "Kod boksu reklamowego na stronach Twojego serwisu internetowego nie został znaleziony. Sprawdź ponownie poprawność umieszczenia kodu na wszystkich stronach serwisu i wyślij go na indeksację" Kod boksu mam w szablonie , header, zaraz pod menu .

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

W przypadku napotkania jakichkolwiek problemów w trakcie instalacji kodu prosimy o kontakt z Działem Pomocy, abyśmy mogli sprawdzić, gdzie pojawia się problem w konkretnym przypadku. Zawsze możecie także wysłać wniosek o instalację kodu przez naszego specjalistę - ta usługa jest całkowicie bezpłatna.

• 2 tygodnie później...

Witam, czy mógłby ktoś napisać czy instrukcja do MyBB jest właściwa? Zrobiłem zgodnie z nią, jest napis Work ! lecz próbując w panelu seopilot przejść do indeksacji dostaje komunikat, że "Kod boksu reklamowego na stronach Twojego serwisu internetowego nie został znaleziony. Sprawdź ponownie poprawność umieszczenia kodu na wszystkich stronach serwisu i wyślij go na indeksację" Kod boksu mam w szablonie , header, zaraz pod menu .

Nie martw się to ich normalna praktyka aby mogli sami wejść do Ciebie na serwer. Kiedyś na jednej stronie instalowałem kod i spokojnie przeszedł indeksacje ale nie mógł przestapić do systemu. Po jakimś czasie ponownie chciałem go dodać i zainstalowałem kod tak samo jak poprzednio ale niestety już okazało się że jest źle zainstalowany, to sobie odpuściłem bo niemam zamiaru ich specjalistów wpuszczać na serwer.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Daleko nie idealnym, niestety nie ma platformy, która była by dostatecznie bogata jeśli chodzi dywersyfikacje linkowania, prolink ma np: giełdę artykułów, pozycjonowanie poprzez artykuły, ale to też daleko nie pełny zakres istniejących źródeł, lecz potrzeba ich coraz więcej bo Google zmienia się bardzo szybko.

Edytowane przez zaharyn

Nie patrzmy wstecz ze złością ani wprzód ze strachem, ale świadomie dookoła

James Thurber

Pozytywna Polityka

• 1 miesiąc temu...

A ja tak z innej strony ugryzę temat. Wiadomo - dla zawodowych pozycjonerów takie narzędzia mają wiele wad, wielu twierdzi też, że najlepsze docelowo i tak będą zawsze wpisy z palca. Sama jestem laikiem, więc nie zamierzam się tu wymądrzać ani na nie, ani na tak, natomiast chciałabym zapytać czy ktoś korzystał przy okazji SeoPilota z czegoś takiego jak webinaria? Założyłam mały sklep internetowy i - ponieważ wszystko przy nim robię sama - chciałabym również (jak już wspominałam w innym temacie) "dotknąć" pozycjonowania. Nie kryję również, że trafiłam tu szukając informacji, bo rozważam wypróbowanie jak to działa. I tu pytanie - czy myślicie, że np. webinaria pomagają się nauczyć self-pozycjonowania? No bo tak na mój rozum laika... to nie tyle narzędzia są złe, co metody pracy na nich. Przypuszczam, że mając wiedzę co i jak robić, można taki system wykorzystać efektywnie. Tylko trzebaby się tego najpierw nauczyć. Mylę się?

• 1 miesiąc temu...

Tama, 30 stycznia najbliższe szkolenie, własnie się zapisałam, archiwalne już obejrzałam. Też liczę na to, że dzięki temu oswoję się troche z tematem, bo póki co moja wiedza jest czysto teoretyczna, a chciałabym spróbować pozycjonować moją stronę. 2-3 frazy na początek w ramach testów, później więcej. Na seopilot zdecydowałam się po przeczytaniu wielu opinii w necie, wydaje mi się, że mimo kilku wad ma to wszystko tam ręce i nogi, że tak powiem. Podobno jeden z łatwiejszych, bardziej intuicyjnych systemów.

• 2 tygodnie później...