Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@jehowy

Dziękujemy, że zwróciłeś na to uwagę. Już poprawione. Przepraszamy.

Akcja promocyjna z bonusami już się zakończyła :)
Ale nadal jest możliwość otrzymania bonusu za wysoki PR. O szczegółach możecie przeczytać tutaj

https://www.seopilot.pl/webmaster/

w punkcie 7.

Edytowane przez MaxPan

Ja mam jeszcze takie pytanie odnośnie projektu testowego. Sprawdzając czy linki dla danej frazy znajdują się faktycznie pod wskazanym adresem zauważyłem:

Link z frazą X został umieszczony na podstronie pewnego bloga - link z frazą Y został umieszczony na tym samym blogu tylko na innej podstronie. I tutaj pytanie do bardziej doświadczonych pozycjonerów. Jak to się ma do pozycjonowania? Wiadomo link to link ale czy nie skorzysta na tym tylko jedna fraza - ta na której odnośnik googlebot trafił wcześniej?

Edytowane przez horcyk

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Witam.

Od razu zaznaczam, że jestem "świeży" w temacie, ale za to pełen chęci i ochoty do nauki ;).

Mam duży problem z umieszczeniem kodu na swim blogu (postawiony na WordPress) - próbowałem juz kilkukrotnie i nie wyświetla mi się testowy boks. Wykonywałem wszystko krok po kroku i niestety bez efektu. Mam zainstalowany motyw "Oceanic flight" (trzy kolumny). I tu mam dwa pytania.

1. Punkt 5 instrukcji mówi:

"W pliku header.php między tagami i dodaj kod (skopiuj w bufor)". Pytanie następujące: między jakimi tagami?

2. Czy rozpakowany plik archiwum należy umieścić w głównym katalogu, czy też w katalogu zawierającym skórkę wp-content/themes?

Czy ktoś może mi pomóc, bo już tracę cierpliwość :)

Witam.

Od razu zaznaczam, że jestem "świeży" w temacie, ale za to pełen chęci i ochoty do nauki ;).

Mam duży problem z umieszczeniem kodu na swim blogu (postawiony na WordPress) - próbowałem juz kilkukrotnie i nie wyświetla mi się testowy boks. Wykonywałem wszystko krok po kroku i niestety bez efektu. Mam zainstalowany motyw "Oceanic flight" (trzy kolumny). I tu mam dwa pytania.

"W pliku header.php między tagami i dodaj kod (skopiuj w bufor)". Pytanie następujące: między jakimi tagami?

2. Czy rozpakowany plik archiwum należy umieścić w głównym katalogu, czy też w katalogu zawierającym skórkę wp-content/themes?

1. po tagu <head> = przed tagem </head>

2. folder seopilota do katalogu głównego, tam gdzie masz index.php , wp-config.php itd.

ktoś już instalował te reklamy na IPB 3.2 ?

bo mi nie działa przez {parse include="seopilot.php"}

prawa plików są ustawione na 777

do seopilot - zróbcie jakiś normalny sposób dodania tego na IPB

testowałem i jedyne co działa to tylko to:

dodawane w globalTemplate

<php>
define('SEOPILOT_USER', 'xxx');
require_once($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/'.SEOPILOT_USER.'/SeoPilotClient.php');
$o['charset'] = 'utf-8'; //kodowanie strony
$seopilot = new SeoPilotClient($o);
$seopilot_links = $seopilot->build_links();
unset($o);
</php>

ale na tym strona się rozwala i wyświetla się nie w tym miejscu gdzie dodałem kod

Witam.

1. po tagu <head> = przed tagem </head>

2. folder seopilota do katalogu głównego, tam gdzie masz index.php , wp-config.php itd.

Dzięki CombatCode, wreszcie wyszło:)

Ponoć seopilot blokuje inne skrypty. Taką informację otrzymałem od admina livelink.pl, po tym jak nie mogłem aktywować systemu Livelink:

To jest wina systemu SEO pilot który przerywa działanie innych skryptów po otrzymaniu zapytania POST. Proszę więc skontaktować się z twórcami tego systemu, ponieważ to po ich stronie występuje nieprawidłowe działanie.

Dodam jeszcze, że odpowiedź POST kończy się dokładnie w miejscu gdzie wstawiony jest kod seopolota.

I rzeczywiście po usunięciu kodu seopilot livelink się aktywuje, po przywróceniu sopilota już nie. Sprawdziłem to kilka razy. Jest na to jakieś rozwiązanie techniczne?

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Też testowo chciałem wypłacić pieniądze, przekroczyłem limit 50zł, ale przy próbie wypłaty otrzymuję komunikat, że nie ma wystarczającej ilości środków na koncie, dlaczego?

EDIT: Problem rozwiązany, zlecenie wypłaty zostało przyjęte. Zobaczymy jak będzie z czasem :P

Edytowane przez martinewg

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Ja zlecilem w piatek testowo i poki co czekam B)

Daj znać, gdy zostanie przekroczone 24h robocze.

Też testowo chciałem wypłacić pieniądze, przekroczyłem limit 50zł, ale przy próbie wypłaty otrzymuję komunikat, że nie ma wystarczającej ilości środków na koncie, dlaczego?

Zaczyna być ciekawie :)