Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Seopilot, dałoby radę jakoś wprowadzić edycje widgetu? Albo napisz co za co odpowiada, to sam sobie przystylizuję, bo obecnie paskudnie u mnie to wygląda. Jak możesz oczywiście :rolleyes:

Destrudo.plPortal psychologiczny, w którym znajdziesz sporo na temat manipulacji, ale również m.in. skrajne i drastyczne obszary psychologii, nie dla każdego...

Dorzucę kilka pytań:

czy testował ktoś wpływ widgetu Seopilot na serpy? Czy zanotowaliście spadki etc. po zaimplementowaniu tego kodu?

Dodatkowo: jaką ilość linków dodatkowych proponujecie dla serwisu z zainstalowanym widgetem? Czy istnieje możliwość negocjacji stawki zaproponowanej przez Was?

To tyle ode mnie

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Jako pozycjoner testowy :P jak mogę doładować konto na odpowiednie frazy? Nie mam nigdzie możliwości ustalenia budżetu na słowa kluczowe jak przedstawiono w kroku 3.

Czy istnieje możliwość płatności w innej walucie?

Mam solucję odnośnie komunikatu: "Brak wystarczającej ilości środków na Twoim koncie dla wykonania danej operacji" trzeba ustalić kwotę z zerem na końcu. No i pole kwota słownie trochę mnie rozbroiło ;)

Edytowane przez makensis

Większości się podoba i mi również. Cały czas jednak mam wątpliwości:

- bezpieczeństwo strony

- czy stawki które ustalono obowiązywały będą na stałe (biorąc pod uwagę że strony nie pogorszą statystyk)

Na razie jest fajnie, czas pokaże co będzie dalej.

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

- czy stawki które ustalono obowiązywały będą na stałe (biorąc pod uwagę że strony nie pogorszą statystyk)

FAQ - punkt 4.:

Otrzymałem od was Stawkę ? ocenę mojego serwisu. Czy ta Stawka jest stała? Czy może ona ulec zmianie?

Kwota Stawki jest kwotą prognozowaną. To oznacza, że codziennie na swoje konto Wydawcy będziesz otrzymywać wpłatę w rozmiarze 1/30 kwoty Stawki. Dany zysk jest dostępny do wypłaty na ukazane przez Ciebie konto bankowe, a kwota zysku będzie wyświetlana w zakładce Dla Wydawcy indywidualnie dla każdego, dodanego przez Ciebie serwisu.

System SeoPilot.pl.pl będzie regularnie przeprowadzać monitoring Twojego serwisu, i jeśli jego wskaźniki jakości zmienią się, przedstawimy Ci nową ofertę i Twoja miesięczna Stawka, a co za tym idzie - kwoty przyszłych, codziennych wpłat ulegną zmianie.

Może ktoś wyjaśnić jak dokładnie wygląda rozliczanie VAT itp.? Nigdy wcześniej się tym nie zajmowałem ;)

Edytowane przez MaxPan

Widzę, że zmienił się pkt 30. w https://seopilot.pl/faq/ więc jak traktować pieniądze od Was? Jako "inne dochody" opodatkowane wg skali podatkowej ?

Jak się ma do tego faktu ten artykuł: https://www.rp.pl/artykul/63205,460729-Zagr...y-w-PIT-36.html ? To ja już nie wiem czy od pieniędzy od Was trzeba płacić podatek ?

Edytowane przez MaxPan

seomator, punkt 30 dotyczy osób które wpłacają pieniądze a nie je wypłacają... ;)

O kwestiach podatkowych dla wydawców mówą podpunkty 31 i 32 :)

Edytowane przez Mich@ł

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

jak traktować pieniądze od Was? Jako "inne dochody" opodatkowane wg skali podatkowej ?

Tutaj jest wątek o rozliczaniu się z giełd linków..

Musisz zapłacić 40 zł za interpretację czyli pytanie jak masz się z tego rozliczać (:D) bo system podatkowy jest tak popieprzony, że Urzednicy sami nie wiedzą jak to rozliczać ;).

W tym wątku jest moja przykładowa interpretacja ale popraw ją sobie do własnych celów, dużo wartościowych informacji tam jest.

Miłoby było jakby seopilot, prolink lub linkolo sami wysłali taką interpretację do Izby Skarbowej i moglibyśmy się na niej bazować ale widać mają to w nosie.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Czy mogę prosić Seopilota o roztłumaczenie: :D

System parterski

ID Data dodania Przychody m-c Przychodzy dzień Liczba projektów

sdfs 22.12.2011 0.00 0.00 1

sdwe 18.01.2012 0.00 0.00 2

fder 31.01.2012 14.00 1.57 2

derf 04.02.2012 0.00 0.00 0

derf 10.02.2012 24.89 2.16 2

Rozumiem, że zarabiam dzięki 2 partnerom. A dlaczego pozostali 2 partnerzy mimo dodania projektów nic nie zarabiają?

Kwoty wzięte są z kosmosu, Id zamieniłem na literki ;)

Dziwię się, że nikt nie zwrócił uwagi na fakt używania $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'], który na niektórych serwerach jest po prostu problematyczny czyli wskazuję złą ścieżkę.

No właśnie, u mnie chyba dlatego nie działa seopilot na subdomenie :/

W jaki sposób proponujesz lepiej to rozwiązać?

Rozumiem, że zarabiam dzięki 2 partnerom. A dlaczego pozostali 2 partnerzy mimo dodania

Ich serwisy zapewne jeszcze nie zarabiają (są w weryfikacji, nie mają zainstalowanego kodu itd.). Być może nawet ich strona jest odrzucona i jako taka wisi w panelu.