Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Debiut jako pozycjoner w serwisie. I muszę stwierdzić, że do końca nie rozumiem procedury dodawania linków :peace:

Pytanie: czy można dodawać linki do podstron czy tylko do stron głównych? Bo mi się wydaje, że mimo ustawienia linkowania podstrony zasugerowany zostal link do strony głównej.

@seomator

Tak, Wydawca może w dowolny sposób edytować szablon, w tym również zamieniać kolejność anchora, url i opisu, dodawać kropki, przecinki itp., dodawać jakieś swoje wstawki tekstowe typu "jesli szukasz..."

@Ludi

Nie ma możliwość negocjacji stawki zaproponowanej przez nas ale proszę zwrócić uwagę, że System SeoPilot.pl.pl będzie regularnie przeprowadzać monitoring Twojego serwisu, i jeśli jego wskaźniki jakości zmienią się, przedstawimy Ci nową ofertę i Twoja miesięczna Stawka, a co za tym idzie - kwoty przyszłych, codziennych wpłat ulegną zmianie.

@pyzdera

Bardzo dziękujemy za Twoje pytanie. Całkowicie zgadzamy się z Twoim punktem widzenia. Mechanizm tworzenia czarnej listy zostanie wkrótce opracowany.

Edytowane przez seopilot

@Ludi

Ponownie chcielibyśmy zaznaczyć, że wystarczy jeden raz w miesiącu wystawić jeden rachunek/fakturę VAT, ukazując sumę wszystkich wypłat i wysłać na adres: finanse@seopilot.pl. Już wkrótce udostępnimy możliwość automatycznego wygenerowania rachunku u nasz w serwisie. Prosimy o jeszcze trochę cierpliwości.

@ryu420

Nie ma ograniczeń odnośnie domen .org lecz proszę zwrócić uwagę, że do Systemu dodawane są wyłącznie serwisy w języku polskim.

Edytowane przez seopilot

@Ludi, @ryu420

Ponownie chcielibyśmy zaznaczyć(..)

Ale ja nie o rozliczenie pytałem ;) czytajcie o co ludzie pytają. :) Ponownie moje pytanie: 'Można dodawać tylko polskie strony? Czy zagraniczne też przejdą?'

edit... a jednak była odpowiedź na moje pytanie ;) "wyłącznie serwisy w języku polskim." sory za zamieszanie

Edytowane przez ryu420

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

@Seopilot - zdecydowanie lepszym rozwiązaniem było by podanie w panelu listy domen do których prowadzą linki z danego serwisu z możliwością banowania i wyróżnieniem nowo pojawiających się. Czarna lista ok, ale jakoś trzeba ja stworzyć.

Przyjmujecie serwisy na domenach regionalnych?

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

To chyba jest jakiś błąd skryptu, bo ani jedna domena .org nie może być dodana - system ukazuje informacje że:

Twój serwis https://nazwadomenki.org jest niedostępny, możliwe, miałeś zamiar dodać https://www.nazwadomenki.org.

Upewnij się, że prawidłowo wypełniłeś informację o domenie.

Odnośnie automatyzacji wystawiania rachunku to świetnie że taka opcja będzie.

Czy ktoś z Użytkowników PiO testował zachowanie wujka G względem tego systemu? Chodzi mi o spadki w serpach, filtr etc.

Edytowane przez Ludi

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

@Nomadowy
My tylko dajemy rekomendacje, a na jaką stronę przekieruje link - to już Twoja decyzja. Najważniejsze, żeby strona istniała i chociażby w pewnej mierze odpowiadała frazie kluczowej.

@vortex
Po co Ci opinie innych. Sam przekonaj się jak pracuje System. Wszystkim Pozycjonerom, którzy chcą zapoznać się z interfejsem SeoPilot.pl “Dla Pozycjonera” i sprawdzić jego możliwości, dajemy szansę przetestowania wydajności Systemu na podstawie wybranych przez Pozycjonera słów kluczowych. Aby wziąć udział w bezpłatnym teście,

https://seopilot.pl/optimizer/ 

w SeoPilot.pl, następnie przejdź na stronę “Dla Pozycjonera”, dodaj swój Projekt do Systemu, zaznacz pole “Projekt Testowy” i w ciągu 48 godzin otrzymasz listę słów kluczowych. Zatwierdź listę złożoną z maks. trzech słów kluczowych i testuj pozycjonowanie wskazanych przez siebie zapytań w ciągu jednego miesiąca!

@Eldoka
Nie, rozliczamy sie tylko na Cyprze.

seopilot, fajnie by było jak by w tych projektach testowych był podany budżet ile normalnie kosztuje dana fraza. Pozwoli to sprawdzić opłacalność korzystania z systemu :)

Obecnie pierwsze efekty moim zdaniem są zadowalające.

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-)