Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@pyzdera
Nie ma ograniczeń odnośnie domen regionalnych. Prosimy wysłać swój serwis do wyceny, korzystając z formularza dostępnego

https://seopilot.pl/webmaster/

.

@Ludi
Nie ma ograniczeń odnośnie przyjmowania domen .org. Prosimy spróbować ponownie dodać swój serwis. Jeśli wystąpią jakiekolwiek problemy, prosimy o kontakt na support@seopilot.pl

Mich@ł
Na daną chwilę we wszystkich Projektach, za wyjątkiem tych, które były dodane do Systemu na samym początku, obok każdego słowa kluczowego podany jest budżet przeznaczony na pozycjonowanie danej frazy.

Edytowane przez MaxPan

@seomator

Po zakończeniu trwania Projektu Testowego możesz doładować swoje konto Pozycjonera, dzięki czemu będziesz mieć możliwość kontynuować pozycjonowanie w Projekcie Standardowym. Jeśli nie doładujesz konta, linki zostaną usunięte.

@nowy26

System automatycznie generuje jakościowe frazy. Jednakże nic nie dorówna ręcznemu doborowi, dlatego też zalecamy sprawdzenie wygenerowanych fraz i ewentualną korektę, ponieważ nikt lepiej nie zna specyfiki tematyki serwisu i specyfiki jego biznesu, niż sam właściciel witryny. To samo tyczy się opisów przy linkach.

Nie ma znaczenia, że jesteś jednocześnie i Wydawcą i Pozycjonerem. Oddzielnie prowadzona jest dokumentacja rozliczeniowa dla Wydawców i oddzielnie dla Pozycjonerów.

@nowy26

System automatycznie generuje jakościowe frazy. Jednakże nic nie dorówna ręcznemu doborowi, dlatego też zalecamy sprawdzenie wygenerowanych fraz i ewentualną korektę, ponieważ nikt lepiej nie zna specyfiki tematyki serwisu i specyfiki jego biznesu, niż sam właściciel witryny. To samo tyczy się opisów przy linkach.

Nie ma znaczenia, że jesteś jednocześnie i Wydawcą i Pozycjonerem. Oddzielnie prowadzona jest dokumentacja rozliczeniowa dla Wydawców i oddzielnie dla Pozycjonerów.

Jednak co w przypadku jeżeli nie wpłacam do Was żadnych pieniędzy, opłaty za pozycjonowanie są pobierane z konta Wydawcy?

Seopilot, mam pytanie, bo może to jakiś błąd u Was - powiedz mi, wyceniliście zgłoszoną stronę na 90zł/mc - domena .pl z PR 4, SiteRank 6 i zaindeksowanymi 700 stronami - nie za niska ta cena?

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Witam,

mam zapytanie do seopilota,

jestem użytkownikiem pewnego forum internetowego gdzie spotkalem sie z dosyc nietypowa sprawa, z uwagi na to ze rowniez chcialbym Wam wystawic fakture a moj ksiegowy powiedzial mi podobna rzecz chcialbym abyscie ustosunkowali do wypowiedzi z tego tematu :

https://zarabiam.com/Temat-SeoPilot-pl-Syst...bmasterow-49601

cytuje :

"Trochę zakręcone, chciałem dziś zlecić wypłatę, skontaktowłem się z moją księgową w celu ustalenia czy sugerowany przez seopilota model rozliczenia jest prawidłowy. Zaznaczam że rezydencja seopilota to nie Polska tylko CYPR.

Seopilot poleca wystawić fakturę z 0% stawką VAT, gdyż dla naszych Klientów jest to eksport usługi do innego kraju członkowskiego UE.

Moja księgowa stwierdziła że stawkę 0 % wystawia się na towar, a na uslugę NP i że właśnie tak powinnem zaznaczyć w fakturze, powiedziała również że seopilot powołał się na starą nieaktualna interpretacje.

więc zadzwoniłem do seopilotu, oczywiście nikt nic nie wiedział no ale nie ma się co dziwić konsultant raczej nie studiuje prawa podatkowego, polecił mi napisać zapytane mailowo."

Edytowane przez darkness

Przydałoby się w regulaminie coś zrobić z punktem dotyczącym danych osobowych (9.3). Aktualne zapisy pozwalają na to, żeby dane wędrowały gdziekolwiek. To:

Klient zgadza się, że firma SeoPilot.pl może przekazywać i ujawniać osobom trzecim dane osobowe Klienta, w tym dla stron trzecich, które mieszkają w państwach o mniej restrykcyjnych przepisach dotyczących ochrony danych osobowych niż w kraju zamieszkania, miejsca zamieszkania lub lokalizacji Klienta.

to jednak przesada.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.