Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

problem jest ciągle z tym, że indeksacja nie znajduje kodu, skoro link z edycji serwisu pokazuje mi reklame w miejscu umieszczonym i jestem przekonany, że kod jest na każdej podstronie to w czym problem. Nie można np. dostać informacji na której podstronie kod sie nie wyświetla?

Czy to zależy też czy reklama będzie w stopce na samym dole?

Jedna ze stron u mnie czeka 5 dni na indeksacje, inne ok. 2 dni, i tak już można czekać parę tygodni. Kod na pewno się wyświetla na każdej podstronie.

Czy samemu można sprawdzić w źródle strony czy kod się znajduje? Chyba w źródle nic nie wyświetla dopóki nie jest zaakceptowane? Więc jak u Was robot to znajduje?

@Hammer, odpowiemy na część pytania. Nie jest ważne czy reklama będzie w "stopce na samym dole" czy w innym miejscu. Sytuacja, w której niektóre serwisy są kilka dni na indeksacji jest spowodowana wdrażaniem nowego schematu przyjmowania serwisów Wydawców do naszego Systemu. Nie było przypadków aby serwis był tydzień lub więcej w tym statusie.

Edytowane przez seopilot

musiałem usunąć kod ze strony ponieważ te reklamy stron związanych z erotyką to niestety źle wpływa na stronę, poczekam aż zrobicie tą czarną listę. Jak już czarna lista będzie to umieszczę, czy teraz brak kodu zostanie od razu wychwycony i później bez problemu będę mógł powrócić do wyświetlania?

Wysłałem wniosek. Prosiłbym o szybką reakcję bo nie chcę aby ta reklama się wyświetlała... user: 1966

A co miałem na myśli, że np. usunę kod na 4-5 dni. System wykryje brak kodu. Później go znowu umieszcze i czy wtedy nie będzie problemu aby spowrotem uczestniczyć w programie.

@Hammer

Reklama została usunięta. Po przejściu aktualizacji (do godziny czasu) reklama już nie będzie wyświetlała się w Twoim serwisie.

Nie będzie problemu, aby spowrotem uczestniczyć w programie lecz proszę wziąć pod uwagę, że Twój serwis będzie rozpatrywany od nowa.