Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

tamta strona została odrzucona. teraz na próbe dałem inną. mam mase problemów z tym. kod dodaje dobrze na strone, reklama działa, ale serwis go nie widzi i odrzuca cały czas strone i każe dodać kod. dziwne.

co chwila mam status "do indeksacji" albo "dodaj boks reklamowy" i tak w kółko.

dzięki za szybką blokadę reklamy.

Czy status: Sprawdzanie wydajności kodu oznacza, że kod został dobrze zainstalowany i teraz tylko czekać trzeba na sprawdzenie "wydajności"?

Ile czasu czeka się na instalację kodu z Waszą pomocą?

Edytowane przez Hammer

No krótka piłka... dopuki Seopilot nie wprowadzi jakiegoś systemu do kontroli przez wydawców linków emitowanych na ich serwisach, za żadne skarby nie dodam tam strony na której mi zależy i która ma jakąś wartość.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

@Hammer

Podaj proszę nr ID serwisu, na którym jakoby pojawiają się takie linki. Nie znaleźliśmy reklamy tego typu w Twoich serwisach.

Klikając na znak "+" przy "Poznaj szczegóły" w tablicy "Szczegółówy opis interfejsu", znajdziesz szczegółowy opis, co oznacza każdy ze statusów.

Sprawdzanie wydajności kodu - serwis przeszedł proces indeksacji i w celu sprawdzenia poprawności działania kodu, na niektórych stronach serwisu pojawią się testowe Boksy reklamowe z linkami tekstowymi. Sprawdzenie wydajności kodu trwa do 48h.

@Drodzy Użytkownicy!

Chcielibyśmy zaznaczyć, że już testujemy mechanizm tworzenia czarnej listy. Już wkrótce będzie on dostępny, dzięki czemu problemy związane z niechcianymi linkami nie będą się więcej pojawiały.

Edytowane przez seopilot

Ja tą strone tez zglaszalem tydzień temu, usunęli ją odemnie z witryny, ale myslalem ze z całego systemu poleciała...w końcu "czarna lista" miała być

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

u mnie wczoraj została usunięta ale dzisiaj znowu się pojawiła, więc ktoś tak czy siak ją od nowa umieszcza bo jej opis się delikatnie zmienia

usunąłem chwilowo kod ze swojej strony więc nie zobaczycie tej reklamy. Wolę poczekać do możliwości usuwania samemu takiego typu linków niż walczenie teraz o to aby ją usunąć.

Edytowane przez Hammer

Księgowa zakwestionowała wystawienie faktury z zerowym VAT. Z uwagi na to, iż firma z Cypru nie jest płatnikiem Vat, to należy na fakturze wystawionej przez polską firmę ten Vat rozliczyć.

Dla przykładu, jeżeli przelew doszedł na 300zł, to w tej kwocie zawarty jest Vat i na fakturze powinno być:

netto: 243,90

vat(23%) 56,10

brutto: 300,00 zł

Z powyższego wynika, że automatycznie wygenerowane faktury dla wydawców w Seopilot są błędne.

Firma SEOPILOT LTD jest płatnikiem VAT. Nasz nr EU VAT: CY 10287541T. Generowane przez nas faktury są poprawne.

Księgowa się pomyliła - faktury są ok. Powiedziała tylko, że trzeba na nich dopisywać:

Zobowiązanym do rozliczenia podatku Vat jest nabywca usługi.