Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

"Nie udało się załadować strony i sprawdzić czy kodu Boksu Reklamowego jest obecny na stronach Twojego serwisu internetowego. Powtórz operację później."

Jaki powód takiego komunikatu? Strona się ładuje, wszystko pracuje tak jak trzeba a na dwóch domenach, dostaje taki komunikat.

Coś w htaccess ?

Kiedy zamierzacie wprowadzić możliwość filtrowania niechcianych reklam?

Bez tego chyba trzeba będzie zacząć usówać domeny z systemu bo zamiast zysku będą za chwilę same straty.

Edytowane przez maqriusz182

Ja też mam pytanie.

Pod koniec lutego zgłosiłem stronę, której PR jest 2, Wasza ocena 6. Stawka zaproponowana ok 110 zł.

Na początku marca zgłosiłem stronę, której PR jest 2, Wasza ocena 4. Stawka zaproponowana ok. 274 zł.

Czy zatem, jeśli pierwszą stronę zgłoszę raz jeszcze, wycena będzie lepsza, skoro Wasza ocena jest wyższa? :D

--

www.Domenka24.pl - tania rejestracja i tanie odnawianie domen.

ale ocena "1" to jest najwyzsza ocena a ocena "10" to najnizsza smile.gif im niższa cyferka to tym wieksza stawka

1 - SeoPilot to prawda?

2 - SeoPilot jak często weryfikujecie witryny a co za tym idzie stawki?

Edytowane przez kimbo42

ale ocena "1" to jest najwyzsza ocena a ocena "10" to najnizsza :D im niższa cyferka to tym wieksza stawka

To by się zgadzało. Dziękuję :)

Niech mi tylko strona wyceniona na "2" wzrośnie z PR1 na PR2 albo PR3 :)

--

www.Domenka24.pl - tania rejestracja i tanie odnawianie domen.

Tak na marginesie to warto sprawdzać dokładnie jakie linki są serwowane. Ja zauważyłem na jednym z mich serwisów cholery syf. Spokojnie seopilot może być wykorzystany do bezbolesnej eliminacji konkurencji.

W panelu nie ma możliwości blokowania reklam na podstawie słów kluczowych ale spokojnie można to zrobić samemu w php.

Ku przestrodze :rolleyes:

Witam.

Czy jest gdzieś jakieś info mówiące o jakości stron które są przyjmowane:

PR, ilość linków wychodzących-przychodzących, tematyka, inne czynniki?

Odrzucone zostały strony, których wręcz byłem pewien przyjęcia.

Przyjęte gorsze moim zdaniem jakościowo niż te nie zaakceptowane.

Pozdrawiam

Edytowane przez ovo

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

@SeoPilot: Jeżeli np. zabraknie Wam pozycjonerów, nie będzie popytu na Waszą ofertę pozycjonowania, to planujecie np. w takim przypadku obniżyć stawki lub całkowicie zrezygnować z seopilot?

Pozdrawiam

Edytowane przez vastar0

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Niestety potwierdzam, problem z naliczaniem nadal trwa

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Oj tam, oj tam, kiedyś naliczali za dużo, weryfikowali potem zarobki wydawców i wszystko wróciło do normy. Tym razem będzie podobnie, trzeba tylko poczekać.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!