Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Może jednak da radę opracować się jeszcze jakiś inny sposób aby chociaż najpierw sprawdzić czy strona spełnia wymagania.

Też jestem za. Bo jeśli faktycznie zmiany były w głównej mierze podyktowane tym, że użytkownicy zgłaszali nieswoje strony, to można było rozwiązać to w ten sposób, że w pierwszej kolejności dowiadujemy się tylko czy strona spełnia wymagania, następnie przechodzimy przez proces cały proces weryfikacji i oceny (jak jest obecnie) i poznajemy wycenę.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Podobnie jak kilka innych osób uważam, że system weryfikujący strony czy spełniają wymagania należy zmienić. Prosty przykład to np. zgłaszam 10 stron do systemu, na wszystkich stronach trzeba zainstalować odpowiedni kod a może okazać się, że 9 z 10 stron zostanie odrzucone. Następnym krokiem jest oczywiście usunięcie kodu z tych 9 odrzuconych stron. Całość instalacji i odinstalowania kodu przy kilku-kilkunastu stronach może wymagać już dużo poświęconego czasu.

Mam także pytanie odnośnie odrzuconych stron. Czy strony, które zostały odrzucone można zgłosić po pewnym czasie ponownie do systemu? Kolejne zgłoszenie po pewnym czasie podyktowane różnymi czynnikami takimi jak update PR, zwiększenie ilości podstron, poprawiona jakość serwisu itp. Jeśli można zgłosić stronę ponownie do weryfikacji to po jakim czasie można dokonać ponownego zgłoszenia?

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

Podobnie jak kilka innych osób uważam, że system weryfikujący strony czy spełniają wymagania należy zmienić. Prosty przykład to np. zgłaszam 10 stron do systemu, na wszystkich stronach trzeba zainstalować odpowiedni kod a może okazać się, że 9 z 10 stron zostanie odrzucone. Następnym krokiem jest oczywiście usunięcie kodu z tych 9 odrzuconych stron. Całość instalacji i odinstalowania kodu przy kilku-kilkunastu stronach może wymagać już dużo poświęconego czasu.

Zgadzam się z Tobą całkowicie. Ja naszczęście dodałem moje strony ponad 20-dzieścia naszczęście w momencie, kiedy jeszcze nie wymagali instalacji kodów, gdybym miałbym je teraz dodawać, to z pewnością bym tego nie robił. (z dodanych stron tylko 2 zostały zaakceptowane)

Mam także pytanie odnośnie odrzuconych stron. Czy strony, które zostały odrzucone można zgłosić po pewnym czasie ponownie do systemu? Kolejne zgłoszenie po pewnym czasie podyktowane różnymi czynnikami takimi jak update PR, zwiększenie ilości podstron, poprawiona jakość serwisu itp. Jeśli można zgłosić stronę ponownie do weryfikacji to po jakim czasie można dokonać ponownego zgłoszenia?

po 3 miesiącach od odżucenia można ponownie dodać do weryfikacji daną stronę.

Cytując informację z edycji profilu:

Uwaga! Nie ma możliwości edytowania informacji, która została wprowadzona w polach obowiązkowych.

Czy jak np. mam taką sytuację jak teraz, że zmieniam bank i zmienia mi sie nr konta to nie mam żadnej możliwości zmiany numeru rachunku do wypłat ? Nawet poprzez kontakt z supportem? :)

Lamelowe wymienniki ciepła

multiscreen zapewnia najlepsze transmisje online

po 3 miesiącach od odżucenia można ponownie dodać do weryfikacji daną stronę.

Od kiedy ta zasada obowiązuje? Pamiętam, że jeszcze przed zmianą systemu weryfikacji dwa moje blogi zostały odrzucone. Zmieniłem na nich skórki wywaliłem kilka linków, dodałem kilka wpisów i po tygodniu ponownie zgłosiłem - blogi zostały zaakceptowane. Czy teraz się to zmieniło i trzeba faktycznie czekać te 3 miesiące?

Edytowane przez horcyk

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Fakt też wyświetla mi komunikat, że niemożna dodać strony. Ta zmiana musiała zostać wprowadzona w ostatnich dniach w poniedziałek bowiem próbowałem ponownie zgłosić odrzuconą stronę i wtedy jeszcze wszystko było dobrze.

Ależ mnie zastanawia jak dzała algorytm przyjmowania stron do systemu. Jedyne co mi się nasuwa na głowę, dlaczego strony, które z mojego punktu widzenia powinny znaleść się w systemie, a zostają odrzucane jest umiejscowienie kodu seopilota w stopce + inne reklamy na stronie.

Mój kolega chciał dodać stronę (zaproponowałem mu ten system), Strona PR2, rozszerzenia domeny .pl, strona popularna (sporo komentarzy), strona na główne frazy jest w top3, unikalne artykuły od długości przezło 2-13 tyś.

Strona odrzucona.

Kod był zainstalwoany w stopce, na stornie były reklamy adsesne i adtaily, zero linków wychodzących.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

[...] Prosty przykład to np. zgłaszam 10 stron do systemu, na wszystkich stronach trzeba zainstalować odpowiedni kod a może okazać się, że 9 z 10 stron zostanie odrzucone. Następnym krokiem jest oczywiście usunięcie kodu z tych 9 odrzuconych stron. Całość instalacji i odinstalowania kodu przy kilku-kilkunastu stronach może wymagać już dużo poświęconego czasu. [...]

1. Zastanawiasz się czy chcesz zarobić trochę i przecierpieć instalację.

2. Jeżeli tak; tworzysz kopię zapasową.

3. Wstawiasz kod.

4. Jeżeli strony nie zostały zaakceptowane, przywracasz kopie zapasową.

@up mając 1-5 stron masz racje, jednak posiadając ich 50-100 jest to wielce uciążliwe. Moim zdaniem również powinna być w pierwszej kolejnosci akceptacja/odrzucenie serwisu, pozniej instalacja kodu, indeksacja i wycena

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik