Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Otrzymałem tłumaczenie, że sprawdzą, co jest przyczyną.

Przy okazji każą mi zainstalować kod na wszystkich stronach, bo na niektórych nie został znaleziony - co jest niemożliwe, o czym oczywiście poinformowałem.

Mam dwa pliki index.html (strona główna ma inny, podstrony mają inny). Oba pliki inkludują footer.html (za pomocą smarty), w którym jest zmienna {$seopilot}.

Nie ma możliwości, by nie została wypełniona, bo index.php za każdym razem wywołuje smarty -> assign( 'seopilot', $seopilot->build_links() );. Tak więc wina

musi leżeć po ich stronie.

Fajnie, że dosć szybko odpisali, ale narazie dalej nic nie wiadomo. Czekam na podanie konkretnych podstron, na których nie ma ich kodu. Sprawdzę.

O dalszym rozwoju sytuacji oczywiście poinformuję ;)

--

www.Domenka24.pl - tania rejestracja i tanie odnawianie domen.

@maqriusz182, alienek

Jeśli wystąpiły problemy podczas procesu Sprawdzania wydajności kodu, prosimy o zwrócenie się z tym do Działu Pomocy. Każdy przypadek zostanie indywidulanie sprawdzony przez naszych specjalistów.

Edytowane przez SeoPilot.pl

Widzę że mało pozycjonerów się wypowiada więc ja coś powiem na temat pozycjonowania

Zacznijmy od 1 frazy (pozycjonuję na 2 w seopilot)

https://screenshooter.net/9966559/26_03_2012__11_27_52

Wszystko, pięknie ładnie skoczyło ;)

W tej chwili tylko 2 linki wykupione bo usunąłem kilkanaście bo były na 1 stronie z PR0 siterank jakiś niski był.

2 fraza

https://screenshooter.net/9966559/26_03_2012__11_29_13

nie skacze nic. Do tego dlaczego 14?? Według mnie w tej chwili jest 9.

Na razie wydałem 28,32.

A i uwaga do 2 frazy.

https://screenshooter.net/9966559/26_03_2012__11_30_41

Znowu to samo. jedna strona z pr0 posiadane z 25 linków na tej stronie ;/

Edytowane przez L3oN
banner.gif

eee dziwnie zachowuje się instalacja dzisiaj:

dodaje stronę

instaluję kod

po instalacji dostaję komunikat

Błąd aktualizacji informacji. Zaktualizuj kod Boksu Reklamowego w serwisie i spróbuj ponownie.

hmm, no cóż, no to daje "powrót"

a tam w panelu od razu informacja "odrzucony" - dla 3ciej strony z rzędu

coś nie tak czy uczulenie "systemu" na obecność "czegoś"?

Dzisiaj dostalem informacje z seopilota że mam niepoprawnie zainstalowany kod (strona w systemie już miesiąc) sprawdziłem i w katalogu seopilota w pliku .ini brak jakichkolwiek wpisów. Uprawnienia oki kod zainstalowany poprawnie.

Napisałem do nich i w odpowiedzi otrzymałem że moja strona jest niedostępna i muszę ją zrobić dostępną żeby można było coś spradzić .:P

Powiem tak niezłe jaja :)

Dzisiaj mi przyszło info o obniżeniu stawki, w sumie nadal jest ok więc na system nie chce narzekać, ale jeśli została obniżona ze względu na słabe wyniki pozycjonowanych stron na niej to przyjrzał bym się też stronom pozycjonowanym :soczek: bo tematycznie nie pasują do mojej strony ani w jednym procencie. Więc można by to poprawić :)

tylko taka sugestia, po za tym jestem zadowolony jak na razie ;)

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Ja osobiście nie polecam tego systemu, pisałem z ,,programistami" odnośnie instalacji na IPB i totalna lipa. Próby instalacji trwały około miesiąc bez skutku.

Ostatnio druga sytuacja brak akceptacji portalu na którym są unikalne zdjęcia z licznych uniwersytetów, artykuły, które są cytowane na wikipedii (medyczne oraz biologiczne), dodatkowo w sieci można znaleźć liczne artykuły gdzie użytkownicy napisalami artykuł korzystająć z naszych treści oraz moderowanie nad treścią medyczną profesora, gdyż jako student mogę mieć luki. Ponadto współpracujemy z gazetą więc na pewno strona nadaje się do umieszczenia.

Kto ocenia strony oraz kto jest programistą?? :soczek:

// Dodam, że strona była optymalizowana przez znanego każdemu użytkownikowi oraz właścicielowi wielu katalogów na tym forum.

Edytowane przez markt24

Kto ocenia strony oraz kto jest programistą?? :soczek:

// Dodam, że strona była optymalizowana przez znanego każdemu użytkownikowi oraz właścicielowi wielu katalogów na tym forum.

To akurat żadna gwarancja, "wewnętrzne wymogi" są niezwykle enigmatyczne i im bardziej niewyjaśnione tym bardziej Seopilotowi to na rękę.

Ale zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Certyfikat kompetencji zawodowych Łódź

Być może że takie założenia mieli aby jak najwięcej "namotać" ale czy to im tak wyjdzie na reke? W moim otoczeniu coraz więcej osób które początkowo były wniebowziete teraz powoli traca cierpliwość. Jak zaczną wypadać serwisy które rzeczywiście mają moc to, co tam zostanie?

Ja zresztą też po tygodniu pisania , sprawdzania i czekania ze złością dwa serwisy wywaliłem, myśle że tak będzie coraz częściej

Aktualnie nie mam sił do seopilota gdyż za dużo razy mnie rozczarował. Ale czekam może coś znajdą konkretnego i mi napiszą na pomocy w panelu, w każdym razie czekam na konstruktywną odpowiedź. Nie lubie wymyślania problemów po łebkach, dziwne ale w dzisiejszych czasach bardzo częste niestety.

@hagira - "wewnętrzne wymogi" - hmm może strona musi być w telewizji, albo w radiu hehe. Z niecierpliwieniem czekam na odpowiedź na profilku. Dzięki za opinię :P

Ale w sumie mogę trochę im dać na plus gdyż tematyka nie jest łatwa, i na pewno informatyk na pierwszy rzut oka nie będzie wiedzieć o takich rzeczach.