Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Jak instalowaliście kod na wordpressie?

Plugin php code i zamiast <?php daj <?

Nie używaj pluginów tylko wstaw kod bezpośrednio do pliku sidebar.php i zamiast <?php daj <?

Dodaje serwis i cały czas mam "Czekaj na zakończenie operacji", oczywiście czekam ale ile ma to trwać?

Dziś dodawałem i trwało to u mnie około 20 sekund

A jak wygląda instalacja na Mybb ?

Dołączam się do pytania

Pyszne blogi kulinarne :o)

Dodaje serwis i cały czas mam "Czekaj na zakończenie operacji", oczywiście czekam ale ile ma to trwać?

Ja miałem to samo... strony się u nich nie wczytują... nie można dodać swojej strony.

Napisałem że mają mi usunąć konto.

Niech lepiej zainwestują w lepszy serwer a później biorą się za biznes. Straciłem tylko czas.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Czytałem właśnie regulamin po za mnóstwem błędów klient właściwie nie ma żadnych praw ,ponosi tez prawdopodobne ukryte koszty które ustalać może tylko firma seopilot,klient zgadza się na handlowanie przez seopilot swoimi danymi osobowymi i wszystkimi statystykami strony www jak również sprzedaż danych do innych krajów na dodatek na podstawie punktu 10.1 z byle powodu który jak mówicie tylko wy ustalacie może mieć zawieszone konto o czym decydujecie tylko wy a klient nie ma prawa do odwołania od decyzji, a w zwiazku zawieszeniem konta na podstawie tam innego punktu możecie skasowac wszystkie środki klientowi.Jakis nonsens albo oszustwo klient nie ma żadnych praw.Na dodatek jak piszecie regulamin i stawki moga być zmieniane w dowolnej chwili bez powiadamiania klienta .Jakiś absurd albo Pobieraczek2

Edytowane przez intermax

@tjay99, To nie falstart, choć nie wszystko jeszcze działa jak powinno, Przepraszamy, na bieżąco likwidujemy usterki.

@intermax, Nie ma żadnych ukrytych kosztów! Wydawca może przelać na swoje konto bankowe, dokładnie tyle ile zarobił na swoim koncie Wydawcy, nie pobieramy żadnych prowizji itp. Regulamin jest obecnie dopracowywany, Przepraszamy jeśli wynikają z obecnego nieporozumienia.

seopilot, ile czasu zwykle trzeba czekać na odpowiedź z supportu :>?

Obecnie mam problem z dodaniem dwóch domen (fora phpBB by Przemo). Otrzymuje komunikat:

Twój serwis https://xxxxxxxxxxx.pl jest niedostępny, możliwe, miałeś zamiar dodać https://www.xxxxxxxxxxx.pl.

Upewnij się, że prawidłowo wypełniłeś informację o domenie.

Adresy podaje poprawnie a więc w czym może być problem?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-)