Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli tak to przydała by się gdzieś na stronie informacja o tym, że chwilowo nie przyjmują nowych stron.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

tak z czystej ciekawosci, szukalem sobie cos w necie i znalazlem strone a na niej ladne logo seopilot.pl i linki. to logo jest po to zeby podpierdalajacy mial 100% pewnosc ze link jest kupiony? jaki jest cel tego? czy takich footprintow nie powinno sie unikac?

@pandha,

Podczas instalacji kodu Boksu reklamowego, zakreślając odpowiedni check box można wybrać czy chce się aby Boks wyświetlał się z logo SeoPilot czy bez. Więcej informacji na temat ustawiania parametrów dla Boksu reklamowego można zanaleźć tu.

Edytowane przez SeoPilot.pl

Ponawiam pytanie.

Jako osoba fizyczna nie moge się rozliczać ponieważ kwota jest zbyt wysoka

Prowadzę działalnośc gospodarczą i mogę wystawiać tylko rachunki - nie jestem VATowcem. SEOPILOT przy wypłatach wymaga podania VAT-EU którego nie posiadam. Rejestracja takiego numeru wiąże sie ze złożeniem odpowiedniego wniosku do urzędu skarbowego.

Jeśli złożę taki wniosek - to automatycznie zostanę zmusziny wystawiania faktur wraz z watem (dla innych usług niż SEOPILOT)?

Czy wiąże się to z koniecznością robienia kwartalnego sprawozdania dla US?

Pozdrawiam.

@pawelwel,

Prosimy zwrócić się z tą kwestią do Działu Pomocy, opisanie problemu, postaramy się pomóc.

Edytowane przez SeoPilot.pl

alienek, a zrobiłeś coś w kierunku umożliwienia indeksacji ? Zwykle problemem jest banowanie IP seopilota przez firewall serwera... :)

Pisałem o tej sprawie w wątku wcześniej. Mój dedyk nie blokował ich IP, zresztą - gdyby blokował IP, pozostałe strony także byłby zablokowane, a tak nie jest.

Poza tym - twierdzili, że sprawdzają sprawę, co u nich jest nie tak - zbywali mnie przez kilka dni.

Nie potrafili się przyznać, że pomylili się ze stawką lub coś, woleli zrzucić to na problem techniczny.

Sprawdzałem logi - w przypadku tego serwisu przestali wchodzić wogóle, natomiast na pozostałych serwisach (na tym samym koncie/IP) chodzą do teraz bez żadnego problemu.

--

www.Domenka24.pl - tania rejestracja i tanie odnawianie domen.

Ponawiam pytanie.

Jako osoba fizyczna nie moge się rozliczać ponieważ kwota jest zbyt wysoka

Prowadzę działalnośc gospodarczą i mogę wystawiać tylko rachunki - nie jestem VATowcem. SEOPILOT przy wypłatach wymaga podania VAT-EU którego nie posiadam. Rejestracja takiego numeru wiąże sie ze złożeniem odpowiedniego wniosku do urzędu skarbowego.

Jeśli złożę taki wniosek - to automatycznie zostanę zmusziny wystawiania faktur wraz z watem (dla innych usług niż SEOPILOT)?

Czy wiąże się to z koniecznością robienia kwartalnego sprawozdania dla US?

Pozdrawiam.

@pawelwel,

Prosimy zwrócić się z tą kwestią do Działu Pomocy, opisanie problemu, postaramy się pomóc.

Niestety Dział Pomocy nie pomógł mi, radził, że albo muszę posiadać VAT-EU albo rozliczać się jak osoba prywatna - to drugie z powodu znacznego dochodu z seopilot nie mogę się rozliczać. Chciałem podpytać się, jak z tego inni wybrnęli.

Jeśli tak to przydała by się gdzieś na stronie informacja o tym, że chwilowo nie przyjmują nowych stron.

@Iguana, horcyk,

Nie ma żadnych przerw w przyjmowaniu serwisów Wydawców do Systemu, dalej oferujemy Bonusy za wysoki PR. Zaostrzyliśmy jedynie kryteria ich oceny.

W takim razie zmienił się model przyjmowania stron wydawców (a nigdzie nie było o tym informacji) ponieważ jak już pisałem w poprzednim poście brak akceptacji następuje w momencie próby dodania: Podaję adres, tematykę, lokalizację klikam Dalej i po kilkunastu sekundach komunikat z informacją, że strona nie może być dodana.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

@horcyk,

Nie zmienialiśmy modelu przyjmowania, tylko cześć serwisów odrzucamy na etapie dodawania do Systemu.

Niestety Dział Pomocy nie pomógł mi, radził, że albo muszę posiadać VAT-EU albo rozliczać się jak osoba prywatna - to drugie z powodu znacznego dochodu z seopilot nie mogę się rozliczać. Chciałem podpytać się, jak z tego inni wybrnęli.

@pawelwel,

Prosimy zwrócić się do Działu Pomocy odsyłając się do tego postu na tym forum, lub podanie numeru ID Użytkownika w prywatnej wiadomości.

@horcyk,

Nie zmienialiśmy modelu przyjmowania, tylko cześć serwisów odrzucamy na etapie dodawania do Systemu.

Można to rozwinąć? Na jakiej zasadzie działa, że potraficie zweryfikować czy strona się nadaje w przeciągu kilku sekund? Czy robi to najnormalniej w świecie automat jeśli strona nie spełnia sztywnych wskaźników?

Ja Ci to rozwine :) Nie ma żadnych zasad, są zainteresowani pozycjonerzy aby wyświetlać linki na Twojej stronie strona jest w systemie nie ma zainteresowanych strona leci.

O coś innego mi chodziło. Gdy dodałem strony moje strony wisiały w systemi od kilku do kilkudziesięciu godzin. Po tym czasie zostały zaakceptowane, bądź odrzucone. To rozumiem. Ale tu można przeczytać posty osób, które mówią, że ich strony zostały odrzucone po chwili od dodania. Chwila to dla mnie kilka-kilkadziesiąt sekund. Więc chciałbym, żeby Seopilot do tej kwestii się ustosunkował. W jaki sposób w kilkadziesiąt sekund można stwierdzić czy dana strona się nadaje do systemu czy nie. Oczywiście o ile to nie był typowy spam.

Po drugie udzieliłeś troche błędnej odpowiedzi. Pozycjonerzy mogą być zainteresowani lub też nie wyświetlaniem linków na konkretnej stronie. Tyle, że algorytm Seopilota umożliwia to, lub też nie. :)

slasho normalnie można sie rozliczać. Jak z innych tego typu rzeczy. Na necie jest dużo informacji. Tyle o ile nie wiem czy nie jest tak, że gdy będziesz miał w miare regularne wpływy, to czy przypadkiem DG nie bedziesz musiał założyć. Ale więcej informacji w US.

W jaki sposób w kilkadziesiąt sekund można stwierdzić czy dana strona się nadaje do systemu czy nie. Oczywiście o ile to nie był typowy spam.

Bardzo łatwo w kilka sekund odrzucic kazda strone

PR>X

SITE>Y

BL>Z

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik