Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@ciasteczko,

Pierwszy i ostatni raz jesteśmy skłonni iść na ustępstwo, w sytuacji gdy z winy Wydawcy nie wyświetlają się linki tekstowe.

Użytkownicy, którzy planują prace związane ze zmianą hostingu, aktualizacją serwisu, w tym systemu zarządzania treścią, skutkujące tym, iż serwis będzie niedostępny na okres tych prac lub prawidłowe wyświetlanie reklam nie będzie możliwe, proszeni są o uprzedni kontakt z Działem Pomocy.

Wobec Wydawców, którzy nie będą wypełniać podstawowych obowiązków, a w szczególności, nie zapewnią, aby ich serwisy internetowe były dostępne lub nie będzie możliwe prawidłowe wyświetlanie reklam na ich stronach, będziemy podejmować stanowcze kroki a ich serwisy będą nieodwracalnie usuwane z Systemu SeoPilot.pl.

Edytowane przez SeoPilot.pl

W programie seopilot jestem od stycznie bodajże z 3 stronami. Zbierałem sobie środki aby wypłacić większą kwotę. Zrobiłem to na początku kwietnia.

Jak to się ma do wystawienia rachunku teraz?

Księgowa nie zna odpowiedzi na to pytanie i kazała mi się dopytać. Dała mi przykład:

Strony zarabiały przez luty, marzec i parę dni kwietnia, po czym zostały wypłacone pieniądze. Usługę świadczyłem ponad 2 miesiące, więc jak to jest z rozliczeniem. Powiedziała mi, że gdyby seopilot rozliczał się np co miesiąc (nawet gdybym nie wypłacił kasy, ale była widoczna na koncie wydawcy), a ja zaksięgował wszystko za kwiecień to mogłyby być problemy z kontrolą (gdyby takowa się pojawiła). Bo jak US na to patrzył:

Np: seopilot rozlicza się w marcu, ja nic nie wystawiałem/księgowałem, czyli już jest coś nie halo.

Proszę o rady jak mam to zrobić.

Czy jeśli wypłaciłem pieniądze np 5 kwietnia, 6 kwietnia były już na koncie to mogę datę wystawienia, sprzedaży napisać na rachunku jako 6 kwietnia i zaksięgować rachunek w kwietniu?

SeoPilot.pl - czy wiecie, że czasem linki nie wyświetlają się z Waszej winy? Wczoraj kilka razy w dzień linków nie było z powodu błędów MySQL na Waszym serwerze (było to widać w pliku odpowiedzialnym za linki - zamiast linków były errory mysql).

Jak coś takiego się powtórzy - napiszę wiadomość.

https://www.trophystation.pl/ - trofea playstation

SeoPilot.pl W przypadku kiedy na stronie nie ma pełnego obłożenia trzema linkami (jest tylko jeden) chyba nie ma sensu wrzucać

min-height:200px

w przypadku pionowych boxów, gdyż troche to psują kompozycję na stronie. Ew zmienić ten parametr na nieco niższy w zależności od obłożenia.

SeoPilot.pl W przypadku kiedy na stronie nie ma pełnego obłożenia trzema linkami (jest tylko jeden) chyba nie ma sensu wrzucać

min-height:200px

w przypadku pionowych boxów, gdyż troche to psują kompozycję na stronie. Ew zmienić ten parametr na nieco niższy w zależności od obłożenia.

:D przecież możesz to zrobić we własnym zakresie

seopilot w panelu udostępnia edycję css

zmień wartość lub dodaj inną funkcje i tyle

W programie seopilot jestem od stycznie bodajże z 3 stronami. Zbierałem sobie środki aby wypłacić większą kwotę. Zrobiłem to na początku kwietnia.

Jak to się ma do wystawienia rachunku teraz?

Księgowa nie zna odpowiedzi na to pytanie i kazała mi się dopytać. Dała mi przykład:

Strony zarabiały przez luty, marzec i parę dni kwietnia, po czym zostały wypłacone pieniądze. Usługę świadczyłem ponad 2 miesiące, więc jak to jest z rozliczeniem. Powiedziała mi, że gdyby seopilot rozliczał się np co miesiąc (nawet gdybym nie wypłacił kasy, ale była widoczna na koncie wydawcy), a ja zaksięgował wszystko za kwiecień to mogłyby być problemy z kontrolą (gdyby takowa się pojawiła). Bo jak US na to patrzył:

Np: seopilot rozlicza się w marcu, ja nic nie wystawiałem/księgowałem, czyli już jest coś nie halo.

Proszę o rady jak mam to zrobić.

Czy jeśli wypłaciłem pieniądze np 5 kwietnia, 6 kwietnia były już na koncie to mogę datę wystawienia, sprzedaży napisać na rachunku jako 6 kwietnia i zaksięgować rachunek w kwietniu?

@robert1,

Wystawienie rachunku lub faktury następuje za miesiąc, w którym została zrealizowana przynajmniej jedna wypłata środków na konto bankowe. Rachunek lub faktura mogą być wystawione z datą zaksięgowania środków pieniężnych na rachunku bankowym. Z szczegółowymi pytaniami odnośnie rozliczeń prosimy zwracać się do Działu Pomocy.

Do @Seopilot.pl

1. Możecie zablokować kupowanie linków na własnych stronach dodanych w panelu wydawca.

2. Czy każdą stronę można pozycjonować czy macie jakieś minimalne wymogi.

3. Czy nie lepiej też akceptować strony z mniejszym BL ale większym TrustRankiem, z linkami pewnymi nie pochodzącymi z systemów wymiany linków etc.

Mi też zmniejszyli :) Jestem ogólnie zadowolony chodź najpierw spadek 50 % teraz 10 % troszkę nie fajne uczucie. Mimo, że zostało zlecone pozycjonowanie.

Hehe.. no cóż, takie życie ;) Strony się rozwijają, zdobywają dużo nowej unikalnej treści, duzo naturalnych linków, a czlowiek otrzymuje raz 20 % obniżki stawki, a teraz ponad 50 % obniżki stawki :jezyk1: Swoją drogą, nie czytałem tutaj jeszcze aby komuś podniesiono stawke ;)

Lamelowe wymienniki ciepła

multiscreen zapewnia najlepsze transmisje online

Drodzy Użytkownicy!

Każdy Wydawca, który posiada serwis w naszej bazie, ma tylko jeden obowiązek; zapewnić dostępność swojego serwisu oraz obecność kodu na jego stronach. Za dotrzymanie tego warunku, każdy dzień naliczmy 1/30 zaoferowanej Stawki. Dlatego też prosimy nie tracić czasu zwracając się do nas z prośbami o przywrócenie odrzuconego z tego powodu serwisu. Zrobiliśmy tylko jeden i ostatni wyjątek. (post 1043)

Edytowane przez SeoPilot.pl

mi jak na razie trafiły się tylko spadki około 50-60% czasami 10-15% zależnie od strony ale nie jest źle.

mam pytanie, czy SeoPilot sam w sobie wysyła jakieś informacje do Urzędu Skarbowego w Polsce? Czy was to guzik obchodzi mniej więcej jak Google Adsense - bo np. Dotpay płaci przy umowach o dzieło od razu podatek z tego co się orientuje ;P

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl