Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

w nawiazaniu do postu 1392 chcialbym was zapytac, czy moj serwis nie zostanie usuniety z waszego systemu, bo planuje wprowadzic drobne modyfikacje "kosmetyczne" ? bedzie to trwalo doslownie kilka godzin.

Nie usuną ja ostatnio zmieniłem cały skrypt na zupełnie inny i system ponownie zindeksował stronę.

Ale poinformuj ich przez panel POMOC przynajmniej ja tak zrobiłem.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Mam wrażenie, że SEOPilot w trybie automatycznym jeżeli osiągnie przynajmniej raz pozycję w top10, to przechodzi do trybu ręcznego ?

Tak ?

Jeżeli tak, to co z wahaniami pozycji ? Tutaj powinno być tak, że jeżeli strona np. jest w top10 minium 3 dni, to dopiero powinna przejść do trybu ręcznego.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

@ arve_lek

Nasz System nie przenosi automatycznie fraz kluczowych, które osiągnęły TOP 10 z Trybu Automatycznego do Trybu Ręcznego. Można to zrobić jedynie manualnie.

Po osiągnięciu TOP10 przez frazę kluczową w Trybie Automatycznym, zostaje zamieniona promocyjna cena 16 PLN na Budżet Systemu, będący łączną ceną wszystkich zakupionych dla pozycjonowania linków, a fraza nadal jest pozycjonowana w Trybie Automatycznym.

Jeżeli nie chcesz, aby Twoje frazy były pozycjonowane w Trybie Ręcznym, możesz przenieść je z powrotem do Trybu Automatycznego.

W przypadku jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt przez zakładkę Pomoc.

Witam

Ja tak całkiem z innej baczki zobaczcie co znalazłem ciekawego. Całkiem niezła stronka konkurent dla OSE i Majestic SEO.

https://seoprofiler.pl

Mam wrażenie, że SEOPilot w trybie automatycznym jeżeli osiągnie przynajmniej raz pozycję w top10, to przechodzi do trybu ręcznego ?

Tak ?

Jeżeli tak, to co z wahaniami pozycji ? Tutaj powinno być tak, że jeżeli strona np. jest w top10 minium 3 dni, to dopiero powinna przejść do trybu ręcznego.

No z tego co wyczytałem do taki jest regulamin że w momencie osiągnięcia pozycji w top 10 automatycznie proponowana jest nowa stawka a akceptacja już należy do właściciela czy przejść czy nie ma na to 3 dni, później przechodzi samo na nowe stawki.

@Wirn

Bonusy za PR są konwertowane regularnie. Następuje to gdy upłynie trzy miesięce pracy serwisu Wydawcy w Systemie. Prosimy sprawdzić ponownie, w razie pojawienia się jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt z Działem Pomocy.

Edytowane przez SeoPilot.pl

Prosiłbym, aby Seopilot ponaliczał bonusy za PR serwisom dodanym na początku marca (tym, którym w czerwcu minęły już 3 miesiące)

U mnie możliwość wypłaty za PR pojawiła się równo po trzech miesiącach od dodania systemu do seopilota (dzisaj) :)

--

www.Domenka24.pl - tania rejestracja i tanie odnawianie domen.

Pozycjonuję klika różnych fraz w rożnych trybach i oto moje spostrzeżenia:

Tryb automatyczny jest dobry dla początkujących pozycjonerów i tych, którzy nie chcą tracić dużo czasu na pozycjonowanie, nie trzeba wybierać linki, system sam to robi, a także sam dokupuje linki jeśli fraza wypadnie z topu. Moje tam jeszcze stoją;)

Tryb ręczny moim zdaniem jest najlepszym rozwiązaniem dla pozycjonerów, którzy wiedza co i jak, chcą sami wybierać linki. Bardzo fajne według mnie. Sam sobie wybrałem jakie chce linki, gdzie będą rozmieszczone. Nie ma kupowania w ciemno. Czekam aż wskoczę w top:D

Ktoś korzystał z trybu połautomatycznego? Czym różni się od ręcznego powiedzmy? Z jakiego trybu korzystacie? jakie macie rezultaty?

No ciekawa sprawa dziś mnie spotkała. Miałem serwis dodany jakieś 3 miesiące temu, przez te 3 miesiące wszystko było ok, co prawda kilka razy stawkę obcięli, ale tragedii nie było. Kilka dni temu dziwnym trafem nagle serwis w SP objął status "Bark zainstalowanego kodu", a kod cały czas był. No nic, zatwierdziłem ponownie stronę, przez kilka dni strona miała status "Na indeksacji" i dziś:

Dzień dobry, Szczepan.

2012-03-03 został dodany serwis xxxxx do Systemu SeoPilot.pl, jednak, nie odpowiada on wewnętrznym wymogom Systemu i nie może w nim uczestniczyć.

Zapraszamy do dodania innego serwisu, aby sprawdzić możliwości Systemu.

Dlaczego dziwne? Ano, najpierw mega dziwne zachowanie, że niby brak kodu, który w rzeczywistości był na stronie cały czas, a potem nagłe niespełnianie wymogów... Masakra.

SeoPilotowi zaczyna brakować pieniędzy, bo odrzucają ręcznie strony, które przeszły weryfikację automatyczną. Odrzucają w momencie, gdy serwis jest w statusie: "Na weryfikacji". Odrzucają strony, które mają unikalną treść oraz zero linków zewnętrznych, na prawdę brakuje im kasy... ;)

Szkoda czasu na to coś, zwabił klientów, a teraz się rządzi...

--------------------

tandemy

Edytowane przez czech

Zobacz rewelacyjny, prosty w obsłudze darmowy program do rozliczenia pit za 2011 rok, który przyda się każdemu. Zaoszczędzisz masę czasu!

SeoPilotowi zaczyna brakować pieniędzy, bo odrzucają ręcznie strony, które przeszły weryfikację automatyczną. Odrzucają w momencie, gdy serwis jest w statusie: "Na weryfikacji". Odrzucają strony, które mają unikalną treść oraz zero linków zewnętrznych, na prawdę brakuje im kasy... wink.gif

a ja jestem innego zdania, usuwają strony to mają powody, jeśli strona nie jest rozwijana i pozycjonowana, zmniejsza się jej moc to czemu ona ma im służyć?

3 miesiące temu próbowałem dodać kolejna stronę do systemu, ale nie przeszła wymogów systemu

seopilot informował nas że trzeba czekać 3 miesiące na ponowne dodanie tej samej strony

uparłem się, przez 3 miesiące pozycjonowałem moją odrzuconą stronę i dokładnie po upływie tego czasu spróbowałem dodać ponownie

udało się przeszła weryfikację systemu i moderacji oraz otrzymała wysoką stawkę ;) na którą nie narzekam

staty ponownie dodanej strony:

Ref pages 54’920

Total Backlinks 56’075

Ref IPs 117

Ref subnets 103

Ref domains: 121

.gov 0

.edu 0

.com 42

.net 20

.org 6

Backlinks types:

text 56’074

nofollow 206

redirect 1

image 64

frame 0

form 0

.gov 0

.edu 0

reszta danych

PR 3

Zindeksowanych podstron 12,200

Alexa Traffic Rank:

743,010 Global Rank

171,596 Rank in US

moim zdaniem seopilot śledzi statystyki każdej dodanej strony, jeśli one spadają to obniżają stawki lub wyrzucają bo są zbędne.

Edytowane przez codegame