Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@mindryl

Z takimi kwestiami prosimy zwracać się do Działu Pomocy. Przypominamy, że w sprawach rozliczeń podatkowych najlepiej zasięgać informację we właściwych według miejsca zamieszkania Urzędach Skarbowych.

Edytowane przez SeoPilot.pl

Nie wiem czy zauważyliście od pewnego czasu linki na stronie głownej serwisu były wyłączane i włączane mowa tu o tych samych linkach, tylko nagle znikały aby za pare godzin znów się pojawić. Ta sytuacja działa się od jakichś 2 tygodni i nagle pr strony spadł. Zwróćcie na to uwagę chodzi o strony główne bo jakoś na podstronach nic takiego się nie działo. Jest to bardzo dziwna sprawa. Jeśli też takie coś obserwujecie to podzielcie się spostrzeżeniami.

Edytowane przez krzysiekmat

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Powiem tak, mam problem - jakimś cudem nie mogłem zainstalować na jednej ze stron kodu seopilot. Oddałem go więc w ręce "eksperta od instalacji". Wszystko fajnie i pięknie. 2 dni temu pojawiły się reklamy. Niestety, nie mam ochoty na wygląd standardowy boksa, więc chciałem go zmienić. Podczas próby zmiany wyglądu otrzymałem odpowiedź z automatu, że kod na stronie nie został wykryty.

Napisałem więc do supportu, oraz dzis rano napisałem tutaj. Otrzymałem szybką odpowiedź. Wykonałem polecenia jakie otrzymałem od supportu, ale kod dalej nie jest wykryty. I teraz: nie wiem czy u was tam jakaś dziunia odpowiada według szablonu, ale NAPISAŁEM w czym problem. Otrzymałem lakoniczną odpowiedź - problem nie został rozwiązany. Nie mogę edytować boksa, który zainstalował wasz "spec". ZAZNACZAM, że pobrałem nowy skrypt jeszcze raz.

Co jest grane? Nikt nie może mi powiedzieć, co mam teraz zrobić, żeby zmienić wygląd boksa? Czy mam strzelić fotki i na youtube wgrać ruchy myszki z pulpitu? Id podałem rano na PM.

Edytowane przez Hicarian

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Oddałem go więc w ręce "eksperta od instalacji". Wszystko fajnie i pięknie. 2 dni temu pojawiły się reklamy

A czytałeś wyżej. Chyba lepiej samemu trzeba było się pomęczyć lub kogoś znajomego poprosić

Nie wiem czy zauważyliście od pewnego czasu linki na stronie głownej serwisu były wyłączane i włączane mowa tu o tych samych linkach, tylko nagle znikały aby za pare godzin znów się pojawić. Ta sytuacja działa się od jakichś 2 tygodni i nagle pr strony spadł. Zwróćcie na to uwagę chodzi o strony główne bo jakoś na podstronach nic takiego się nie działo. Jest to bardzo dziwna sprawa. Jeśli też takie coś obserwujecie to podzielcie się spostrzeżeniami.

dokładnie taką samą sytuację obserwuję u siebie, z tym, że pr mi jeszcze nie spadł,

linki znikają nawet na pół dnia,

Wiecie coś sobie pomyślałem odnośnie znkających linków.

To tak:

Gość sobie umieszcza link na głównej stronie serwisu o dużym pr, póżniej go pinguje i myk na inny serwis a ten odrzuca z jakiegoś tam powodu.

Oczywiście nie płacąc w seopilocie za umieszczenie linku no bo za co nie spodobał mu się, ale jest już zindeksowany.

Możliwe czy nie ?

Edytowane przez krzysiekmat