Skocz do zawartości

Ahrefs w SeoQuake

tonieja

Rekomendowane odpowiedzi

Jak nie Ty to kto? :) Wspaniała robota, dzięki za pomoc.

wiadomosci lifestylowe, sportowe i gadżetowe.

wiadomosci biznesowe dla głodnych wiedzy z tematyki finansów, giełdy czy inwestycji

łódzka agencja reklamowa zapraszamy na stronę ogólnopolskiej agencji reklamowej, oferujemy reklamą outdoor (posiadamy własne ekrany LED) oraz online. Zapraszamy na podstronę Nasi Klienci, zaufało nam już ponad 40 firm!

Oba ta narzędzia mają limity jeśli chodzi o darmowe konta. Różnica też może być jeśli jesteś tam zalogowany bądź nie.

To ja mam 2 prośby. Coś podobnego dla https://www.opensiteexplorer.org/ i opcja sprawdzania zindeksowanej strony/podstrony dla strony na której akurat jestem.

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

U mnie nie halo niestety :/ wszystkim domenom wyświetla n/a, ma ktoś też ten problem czy to tylko u mnie?

Też tak mam i nie wiem czy to kwestia tego, że trzeba mieć wykupiony dostęp do tych stron? Kilka sprawdzeń dziennie jest darmowe nawet bez logowanie, więc przynajmniej kilka razy powinno zadziałać ;)

[NAME]=Ahrefs
[TITLE]=Ahrefs
[URL_R]=https://ahrefs.com/site-explorer/exact/{domain}
[REGEXP]=<td class="pull-4right solid-space">(.*?)<\/td>

Proszę o szczegółowe informacje, gdzie należy ten kod w seoqake umieścić... dzięki ;)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności