Skocz do zawartości

OmniADD vs publiker

Kacperek

Rekomendowane odpowiedzi

a mam pewniem pomysł, ale i brak czasu i dodawarek

nu właśnie.

Nie masz nic a najgłośniej oburzasz się ze temat zawiera mało na temat czegoś czego nie masz.

Z dodawarkami, softami SEO jak z kobietami jedni wola brunetki chude a inni blondynki przy kości.

Nigdy nie sugerujcie się zdaniem innych w tej branży w większości przypadków ludzi celowo wprowadzają innych w błąd, lub wypowiadają się eksperci co nie potrafią i podstawowe funkcje opanować.

Tak jak ze Scrapejetem wystarczyło na BHW paru oszołomom napisać ze soft jest zły, na PIO reszta co nie widziała jego na oczy potwierdziła i soft już jest "nic nie wart". A ja mam 4 szt i świetnie tym linkuje się zaplecza pod SWL. Wiec jaki wniosek? kupić spróbować, przetestować

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Są 3 argumenty, które zadecydowały na korzyśc omniadda:

1. Prostota, intuicyjność i szybkość tworzenia projektów, a ja nie mam czasu na zabawę, podobno tworzenie projektu w publikerze to kwestia godzin, a tu mogę to zrobić w 10 min.

Bajki Pany. Mi stworzenie projektu w Publikerze zajmuje niecałe 10 minut. Kwestia poznania programu i złapania swojego schematu. Potem leci jak burza.

:D

nu właśnie.

Nie masz nic a najgłośniej oburzasz się ze temat zawiera mało na temat czegoś czego nie masz.

Ja się nie oburzam, tym bardziej najgłośniej, więc niewiem skąd tek naskok na mnie.I właściwie źle napisałem, miało być nie mam wszystkich dodawarek.

Oczywiście ilu użytkowników, tyle opinii. Ale można zrobić zwykła tabelkę, porównującą cechy oczywiste i "mierzalne".

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

ale przejrzyj je sobie, większość postów jest bez sensu,

Wystarczę odrobinie ze zrozumieniem czytać tematy poświęcone dodawarkom

Ale można zrobić zwykła tabelkę, porównującą cechy oczywiste i "mierzalne"

to użyłem wyszukiwarki (PIO) zamiast ciebie i znalazłem takie coś :

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key...amp;hl=pl#gid=0 można z tym się zgadzać lub nie, w końcu zestawienie zrobione przez autora jednej z dodawarek, ale nie pisz ze nic takiego nie było zrobione

Wystarczę odrobinie ze zrozumieniem czytać tematy

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key...amp;hl=pl#gid=0

To zestawienie jak dla mnie jest mało obiektywne, tzn, jest na tyle obiektywne jak ujęte w nim kryteria, stworzone przez autora jednego softu, wyraźnie go preferujące.

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Wystarczę odrobinie ze zrozumieniem czytać tematy

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key...amp;hl=pl#gid=0

To zestawienie jak dla mnie jest mało obiektywne, tzn, jest na tyle obiektywne jak ujęte w nim kryteria, stworzone przez autora jednego softu, wyraźnie go preferujące.

A czy w takim razie nie mowi ci wiele o autorze tego softu jak i samym sofcie :D Adder spamuje po forach jaki to super program, Omni robi porownania z Publikerem ze jest duzo lepszy w wybranych tendencyjnie kategoriach - dodając ze nie poleca Addera. Jedynie autor Publikera w całym tym bajzlu nie sprzedaje swojego programu jako lepszego od konkurencji, najszybszego na świecie, itd ... Czy to lepiej, nie wiem - ale jakby kulturalnie.

Także kolego, zastanów się co ci potrzebne i do czego. Potem wybór jest dość prosty.

search_auditor_500x80_bf.png

Sprawdź topkatalogi.pl - co prawda nie mam czasu poprawić errorów związanych z pagerankiem i ilością backlinków, ale nie przyjmuje tam totalnie śmieciowych katalogów i lista jest regularnie czyszczona z katalogów które już nie istnieją.

no fajnie by było ... ja szukam jakiejś fajnej bazy przefiltrowanej pod publikera. Może ma ktoś cos takiego?

czym najlepiej przefiltrować publiczną bazę publikra tak żeby wyeliminować nieistniejące i zbanowane?

I się wkurzyłem... cały weekend próbowałem znaleźć wpisy do podlinkowania z omniadda (bo raport zwraca w 90% listę domen gdzie jest wpis a nie pełne linki). Chyba zdecyduję się na zakup publikera bo już mam dośc tej zabawy. Wolę dodawać wolniej i mniej a skutecznie.

Omniaddem to tylko jakieś szybkie blasty na dopchnięcie.

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności