Skocz do zawartości

Google oficjalnie o domenach regialnych :)

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

czyli jak zwykle - lakonicznie, z zapewnieniami i obietnicami - jakbym czytal program wyborczy kandydatow do sejmu

mrjozo napisał(a):
JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

ogólnie są to nie moje kwiatki, ale to foto pokazuje hipokryzje piszącego, najpierw algorytm przydziela precelku PR3 a dalej piszą ze to spam :rolleyes: rzecz jasne ze PR niema znaczenia, już dawno utraciło swoja pierwotna funkcje, ale przecież to ich algorytm :) i tak śmiesznie to wygląda

Przecież takie informacje nic nie znaczą, tak samo jak Google ma w du**e nasze opinie. Algorytm, robi to do czego go stworzyli, od czasu do czasu zrobią jakąś większą akcje co by pokazać jak to bardzo walczą ze spamem a takie stwierdzenia, że Ci co mają wartościowe serwisy i bla bla to bezsensowna paplanina.

Ileż to ja razy miałem, że wartościowe serwisy wychuchane pilnowane dostawały filtra a spam do którego aż strach się było przyznać siedział pare lat w indeksie i dawał porównywalne zarobki co ambitne serwisy.

na spamie sie zarabia, google tak latwo sie go nie pozbedzie :)

zrobi jakas akcyjke dwa razy w roku i nieduacznicy, ktorych konkurencja jest wyzej beda skakac z radosci ze w koncu cos im sie w zyciu udalo

a w tym czasie "tamci" beda w topie na innych domenach dzieki nowym technikom....

pozycjonowanie - interwencja

Normalnie jakbym widział zapleczówkę Sunrise System :) wypisz wymaluj tylko oni robią takie coś w peelkach :pytajnik:

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Beerbant napisał(a):
Normalnie jakbym widział zapleczówkę Sunrise System :) wypisz wymaluj tylko oni robią takie coś w peelkach :pytajnik:

Beer, ale Ty masz skrzywienie zawodowe na ich punkcie :rtfm:

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

MaxPan napisał(a):
Beerbant to oni mają zaplecza?

chyba powinieneś napisać:

to oni mają swoje zaplecza?

bo z tego co pamiętam to oni strony klientów traktowali jako zaplecze dla innych klientów :-)

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności