Skocz do zawartości

Nie wyświetlają się reklamy...

Skr3czu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od ponad roku mam na swojej stronie 3 reklamy adsense, wszystko było okej... aż do chwili gdy kupiłem 10 tysięcy unikalnych wyświetleń, i dzisiaj rano po wejściu na stronę zamiast reklam, mam puste miejsce, dodam jeszcze że mam jeszcze jedną stronę, na tym samym koncie i tam reklamy się wyświetlają.

Co zrobić w takiej sytuacji ? czy jest to tymczasowe ?

Pozdrawiam.

10 tys. wyświetleń skąd, z autosurf i tp. stron?

Jeżeli tak, to jak najszybciej trzeba napisać mejla do Adsense o tym, że się nagle zwiększył ruch na stronie, że nic o tym nie wiadomo, błagać, żeby nie zbanowali konto. Oraz zdjąć tymczasowo kody Adsense.

No i więcej nie kupować 10 tys. wyświetleń, lecz kupić 100 tys. wyświetleń lub więcej, żeby Adsense zablokowało konto natychmiast :)

10 tys. wyświetleń skąd, z autosurf i tp. stron?

Jeżeli tak, to jak najszybciej trzeba napisać mejla do Adsense o tym, że się nagle zwiększył ruch na stronie, że nic o tym nie wiadomo, błagać, żeby nie zbanowali konto. Oraz zdjąć tymczasowo kody Adsense.

No i więcej nie kupować 10 tys. wyświetleń, lecz kupić 100 tys. wyświetleń lub więcej, żeby Adsense zablokowało konto natychmiast :)

A gdzie znajdę do nich emaila ? bo nie mogę nigdzie znaleźć i nie wiem jak się z nimi skontaktować.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności