Skocz do zawartości

Najbardziej wartościowy SWL

Rzezniczek

Jaki SWL uważasz za najbardziej wartościowy do linkowania stron sztandarowych?  

191 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki SWL uważasz za najbardziej wartościowy do linkowania stron sztandarowych?

• Seopilot
      0
    • Prolink
      8
    • Linkolo
      0
    • Statlink
      43
    • Seo.Net
      4
    • e-Weblink
      36
    • SeoPartner
      2
    • SeoMatik
      7
    • GotLink
      10
    • LiveLink
      1
    • LinkMe
      1
    • vSeo
      1
    • LinkOrn
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Czy aby na pewno jest bezpiecznie linkować strony główne systemem rotacyjnym?

napewno nie ale e-weblink ma na tym forum duże poparcie, które czasem mnie zadziwia.

Za system statystyk chyba im się to miejsce należy i wpisy Xanna o pozycjonowaniu.

Poza tym ze starych dziejów zawsze byłem za Szookiem :)

Jak widać wyprzedził on zmiany algorytmu.

Mój ranking:

-płatne linki: prolink

-darmowy system: statlink

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Aqqry popularny bo skuteczny, jakby nie przynosił porzadanych efektów to by nie zyskał na popularności :)

Popularny to jest apap, a skuteczny metadon. Ankieta z tyłka, no ale zawsze można się z kimś pościerać :pytajnik:

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Postawilem kilkadziesiąt serwisów dla malo rozwinietych państw afryki i nie tylko, gdzie konkurencja jest znikoma a świadomość społeczeństwa rośnie i będę twardo kontrolował tamtejsze topy przez najbliższe kilkadziesiąt miesięcy. Do tego zamiast korzystać z dopalaczy inwestuję w ambitnych czarnoskórych mówiących po angielsku i ich edukację, którzy dostają wytyczne jak dla mnie zarabiać. Wkład minimalny a wg mnie zysk nie adekwatny bo tak ogromny;). Później przedstawię im zarobki i odsprzedam wszystko bo nie rozumiem jak można inwestować i wyceniać dobra niematerialne ? wystarczy odłączyć prąd i nastanie płacz. Inwestujcie w towar!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności