Skocz do zawartości

Scribere.org

l-web

Rekomendowane odpowiedzi

@l-web: wybacz, ale od kiedy katalog stron (master-seo.pl) to MARNE zaplecze?

Katalog stron z PR2 z domeną zarejestrowaną 22.04.2011 - wybacz, ale dla mnie tak jest. PR2 nabić w 9 miesięcy to nieduży problem, zwłaszcza jak masz jeszcze kilka katalogów. Za kilka dni powinien być kwartalny update PR, pierwszy po wprowadzeniu Pandy, jak dobije do PR3, z przyjemnością przywrócę link.

Początki są zawsze trudne...może je osłodzić tylko konstruktywna krytyka

Pozycjonowanie Szczecin | Linki sponsorowane Szczecin

Powiedz mi czy PR jest teraz wyznacznikiem jakości? To weź jakoś zaznacz w regulaminie co według ciebie jest "marnym zapleczem" bo niejeden może się naciąć... Jak dla mnie PR jest obecnie nic nie znaczącym wskaźnikiem, co prawda miło na to popatrzeć jak jest wysoki, ale nie zwracam na to uwagi gdy oceniam jakość strony. Uwierz mi, niedawno widziałem ogromne spamy z PR2, 3 itd. - przyjmiesz autobloga rss, który ma pr3?

Powiedz mi czy PR jest teraz wyznacznikiem jakości? To weź jakoś zaznacz w regulaminie co według ciebie jest "marnym zapleczem" bo niejeden może się naciąć... Jak dla mnie PR jest obecnie nic nie znaczącym wskaźnikiem, co prawda miło na to popatrzeć jak jest wysoki, ale nie zwracam na to uwagi gdy oceniam jakość strony. Uwierz mi, niedawno widziałem ogromne spamy z PR2, 3 itd. - przyjmiesz autobloga rss, który ma pr3?

Jeżeli jest ciekawy to tak. Co do PR to masz zupełną rację, dlatego pisałem, że nabicie PR2 w kilka miesięcy to nie problem. Jednak sam musisz przyznać, że katalogi stron to już nie to samo co 3-4 lata temu i będzie z nimi tylko gorzej. Poza tym na samym początku pisałem, że z reguły nie linkuję do czyjegoś zaplecza.

"Twój cyrk, twoje małpy - rób co chcesz" - dla mnie jest to znak - omijać z daleka ten precel.

Powodzenia.

Nie pierwszy raz spotykam się z takimi stwierdzeniami - Twoja wola. Ale prawda jest taka, że jak się chce mieć solidne miejsce na artykuły do przedruku, niestety należy zadbać co się publikuje i gdzie się linkuje...

Czy istnieje możliwość dalszej rejestracji do tego precla? Bo próbowałem już na dwa różne maile i nie przychodzi żadne potwierdzenie. Z innych precli nie ma problemu. A mam kilka artykułów do zamieszczenia.

Nie wiem dlaczego, może w spam Ci wpadają. Dzisiaj w ciągu dnia zarejestrowało się kilkanaście osób, może to były chwilowe problemy z serwerem.

Też wrzuciłem artykuł, ale już 3ci dzień przechodzi autoryzacje!

Proszę o cierpliwość, z uwagi na dużą liczbę spamu, artykuły dodawane są z ZAMIERZONYM opóźnieniem kilku dni. Wiele osób dodaje słabe synonimy lub zwykłe kopiuje tekst z innych stron czy umieszcza go wielokrotnie w różnych miejscach. Po kilku dniach widać, czy tekst jest oryginalny - stąd te opóźnienie.

• 3 miesiące temu...

"Zamierzone opóźnienia" - ciekawy sposób na walkę ze spamem. musze też zacząć stosować w moich lepszych preclach.

Informacje w przystępnej formie - Blog SEO | Pozycjonowanie long tail jest skuteczne w wielu przypadkach...

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności