Skocz do zawartości

Fajny laptop?

messina

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Podepnę się pod temat, zamierzam kupić nowego laptopa (użytek domowy, głównie odtwarzanie filmów + czasem jakaś gra z tych starszych, nie żadne Wiedźminy :))

Mam do wyboru dwa (ograniczony budżet):

https://www.komputronik.pl/product/146377/K..._g6_1205sw.html

oraz

https://www.komputronik.pl/product/137569/K...CQ57_303sw.html

Który by się lepiej nadawał?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

HP Paviliony mają problem z przegrzewaniem się - sprawdź to lepiej - bo mój szaleje i parzy w kolana, jak się go porządnie nie wyczyści. Podobno płyta główna się przegrzewa.

A masz z ATI i AMD czy Intelem i Nvidia?

Bo mój nowszy z ATI i AMD masakrycznie sie grzeje i tylko podstawka chlodzaca zalatwia sprawe , natomiast stary z Intelem i Nvidia na pokladzie ani ciut sie nie nagrzewa :)

Asusa nie chce, poza tym jak wyżej - ograniczony budżet.

Szkoda że HP się tak przegrzewa, u mnie lapek chodzi po kilkanaście godzin dziennie, więc będzie z tym poważny problem.

Właśnie o te zawiasy chodzi, mam obecnie asusa f5slseries, zawiasy poszły równo pół roku po zakupie. Jako sprzęt jest nawet ok, chociaż po 3 latach z kawałkiem już daje o sobie znać, chodzi głośno, przegrzewa się, kombinowaliśmy z taśmą termoprzewodzącą, czyszczeniem, ale niewiele dało. W pracy znowu też pracuję na asusie i co chwilę pada karta graficzna lub wyskakuje błąd ze sterownikami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności