Skocz do zawartości

Działają Wam te rozszerzenia w Chrome?

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

Mi też nie działa od kilku dni, podobno Google coś zmieniło w Api translatora.

Tutaj można znaleźć przyczynę:

https://doctorprogramuj.blogspot.com/2011/1...-zamkniete.html

Tutaj założyłem podobny wątek, ktoś podał tam zamienniki takich rozszerzeń:

https://www.google.com/support/forum/p/Chro...f5cc0&hl=pl

O też się zastanawiałem ostatnio co z tym Bubble Translate. Dzięki za info.

BTW. Dzisiejsza aktualizacja Dev jest straszna. Nie zapamiętuje ustawień i otwiera karty z poprzedniej sesji po uruchomieniu, mimo że nie mam tej opcji włączonej.

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

Jasiek7,

Dzięki, tak myślałem że chodzi o API Google Translate.

Ściągnąłem właśnie poleconego 1 Click Translator. Działa to nawet fajnie, więc cieszę się.

Tak poza tematem, Google za wszystko zaczyna pobierać opłaty. Widać różnicę w podejściu byłego i obecnego prezesa.

Google Apps - zmniejszenie ilości kont w wersji darmowej do 10

Google App Engine - zmiana cennika

Google Maps - wprowadzenie opłat dla serwisów które generują ileś tam wyświetleń w miesiącu

Teraz Google Translate - $20 za milion ZNAKÓW...

Witajcie,

@dMien: masz rację, inne jest podejście do niektórych produktów, bardziej biznesowe.Ale zauważcie, że najpierw te funkcjonalności były albo darmowe albo po niższej cenie, albo miały większą funkcjonalność.Dopiero jak Google zdobyło określony segment rynku, to zweryfikowało swoją politykę na tym polu.

Tam samo jest teraz z Google Translate.Czy tak samo będzie ze sklepem Android Market?

Jeszcze kilka dni trwa promocja w Android Market aplikacji za 0,1 euro.Biznesowo się to teraz Googlowi nie opłaca, chce jedynie przegonić Apple App store.Już ogłoszono, że na Android Market było 10 miliardów pobrań aplikacji.To bardzo mała różnica w stosunku do sklepu Apple.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności