Skocz do zawartości

FanPlus.pl - Darmowa Wymiana Lubię to i Google Plus

SEOsklep24.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W moich ostatnich ogłoszeniach o sprzedaży punktów FacePlus proponowałem gratis punkty systemu. Tym samym korzystając z kilku systemów wymiany kliknięć złamałem regulaminy oraz działałem na szkodę użytkowników systemów, za co chciałbym publicznie przeprosić twórców, użytkowników oraz moich klientów. Tym samym od dnia dzisiejszego korzystam jedynie z systemu FacePlus.PL

Pozdrawiam,

Dawid Czerwoński

Witajcie!

Ostatnio troszkę się dzieje odnośnie " bananów " w największym serwisie na PiO i najwiekszej konkurencji ;)

To może napisze coś odnośnie FanPlusa :)

Moim zdaniem oraz osób, które pomagają przy tworzeniu systemu nikt nie ma prawa zabronić korzystania komuś z innych serwisów. Bo ktoś może mieć w każdym konto i w każdym coś innego promować lub klikać.

Nasz system sprawdza i nadzoruje odklikiwanie oraz dodawanie stron do innych systemów lecz taka fala banów mam nadzieje, że nie nadejdzie nigdy...

Również chcemy stworzyć jeden z lepszych serwisów tego typu. Staramy się z wszystkich sił ale jednak troszkę innymi metodami.

Oczywiście wszelkie oszustwa są monitorowane przez Nas i będą wysyłane ostrzeżenia w ostateczności BANY....

Pozdrawiam :)

Ciekawa forma promocji strony, zainteresowała mnie ładnie wykonana szata graficzna strony oraz szczytny cel na jaki przeznaczone zostaną miesiące z premium. Postaram się pomóc :D

Mechanizm klikania i dodawania działa aktualnie bez zarzutu wszystko fajnie... chociaż kilka literówek na stronie znalazłem - inf. poszło przez system

Witam!

Kolejni nowi użytkownicy są już z nami. Dziękujemy!

Kliknięcia również zaczynają się ruszać do przodu :) Cieszy mnie to bardzo...

Dodatkowo dzisiaj dodaliśmy porcję stron do "lajkowania" i "plusikowania" dla NOWYM, którzy mogą zaraz po rejestracji zdobywać PKT ;)

Za nową porcję stron dziękuję osobie z forum, która sama zaproponowała dodanie swoich stron :) Dzięki takiej reklamie uzyskała sporo odwiedzin na lajkowanej stronie :)

Pozdrawiam!

Witajcie!

Jest mi niezmiernie miło poinformować, Was iż w systemie FanPlus.pl zarejestrował się 100 użytkownik!

Specjalnie dla niego zostało aktywowane darmowe Konto Premium, mam nadzieje, że będzie mu dobrze służyło podczas zdobywania punktów oraz transferów wewnętrznych na swoim koncie.

Cieszy mnie również fakt iż pokonaliśmy dzisiaj barierę 2 600 kliknięć! Początki zawsze są trudne ale jak widać, powoli do przodu :D

Pozdrawiam!

Serwis fanplus.pl zaprzestaje działania ze względu na czyn nieuczciwej konkurencji i świadome naruszenuie praw autorskich serwisu faceplus.pl

Szkoda, że podchwycili Wasz pomysł z płatnymi kontami, którego zresztą byłem przeciwnikiem (ale wiesz o tym z innego forum).

Katalog stron www.kianit.pl - PR 2, moderowany

Hmmm, ciekawa sprawa...

Serwis fanplus.pl zaprzestaje działania ze względu na czyn nieuczciwej konkurencji i świadome naruszenuie praw autorskich serwisu faceplus.pl

Można prosić o rozwinięcie?

Dla mnie jest to ciut śmieszne, ponieważ od dawien dawna kopiowano, modyfikowano i wzorowano się na różnych pomysłach. Takie działania są widoczne w każdej dziedzinie życia, m.in. internecie. Nie wiem, czy w dobrym kontekście piszę, ale np. większość rozwiązań Naszej-Klasy jest wzorowana na sprawdzonych przez inne portale pomysłach.

Coś mi się wydaje, że ktoś tutaj po prostu boi się konkurencji :yahoo:

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności