Skocz do zawartości

piatek 13-ego

vegitaluk

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Wstałem rano zakatarzony, umylem sie, zjadlem sniadanie no i oczywyscie wlaczylem maszyne.

Patrze na kalendarz, a tu piatek 13.

Moj pech zaczal sie od samego rana - mam potok kataru z nosa ;(

Czy to zbieg okolicznosci czy jednak to ten piatek 13-ego "dziala".

Czy wierzycie w przesądy i w tym pech w piatek 13-ego?

pozdrawiam vegoo

Tak naprawdę okaże się ok 23.59

całe popołudnie mam "latania" tfu odpukać

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Nigdy nie działało - głupi przesąd.

Czasem nam się tylko wydaje, że działa.

KB - popraw anchor w sygnaturce -> reklma

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Moj pech zaczal sie od samego rana - mam potok kataru z nosa ;(

No widzisz, ciesz się że kataru, bo ja miałem nad ranem mały potok krwi z nosa ;(

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Od kiedy tylko pamiętam - piątek 13. był zawsze dla mnie szczęśliwy.

Założę się, że jakby ktoś z Was nie wiedział że dzisiaj piątek 13. to potraktowałby to jako zwykły, normalny dzień, w którym przypadkiem coś się stało, a tak - jest na co zwalić winę :D.

Ja to porównuję do takiego zjawiska:

- podobają Ci się sportowe samochody, ale nagle jeden podoba Ci się najbardziej - i co się okazuje... Ten który podoba Ci się najbardziej, jest przez Ciebie najczęściej spotykany na drogach, mimo że jak Ci się tak bardzo nie podobał, to widywałeś go baaaardzo rzadko. Czyż nie?? :)

Pozdrawiam

rpnet

noooo to kawał córy masz :)

to skoro dziś piątek 13 to uważaj z nią na grypsko żołądkowe :D perfidny syf :P 3 dzień mi męczy bobasa :(

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności