Skocz do zawartości

Z tym trzeba cos zrobic !!!

AWDesign

Rekomendowane odpowiedzi

no i jak ktos bedzie mi tak pomagał to w zyciu sie nie dowiem czy samodzielnie to potrafię zrobić..

to prawda, ale pisales, ze to kilka linkow, wiec jesli planujesz wypozycjonowac cos na fraze z b.duza liczba wynikow to nie boj sie i dzialaj dalej, przed Toba sporo pracy ;)

jesli to fraza dosc rzadka to i tak nie dowiesz sie, czy jestes w tym naprawde dobry - nietrudno wypozycjonowac strone przy np kilku tysiacach wynikow

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To chyba nie są domeny które kandydują do ataków i maja wielu wrogów... tak jak SCO
jeszcze 2 godz myslałm tak samo :evil: teraz musze posprzatać ten chlew który mi ktoś zrobił.Chyba wykrakałeś kolego to zdanie co powyżej :cry:

Pozwol ze o samej domenie powiem kiedys tam pozniej.

mam "jakiestam" powody do tego

Zaraz zaraz - już nie jestem pewny - czy ktoś linkuje do Twojej strony, serwuje jej kopię na swojej stronie czy jego domeny wskazują na adres IP Twojego serwera (tak jak mi się wydawało)
doskonale się koledze wydawało... 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności