Skocz do zawartości

Legalne i bezpieczne metody pozycjonowania

mkmak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Prawda jest taka, że każdy ma jakieś tam swoje widzimisie i oferty i może się nazywać jedynym takim na rynku co pobiera opłaty za wpis do google maps, dlatego u niego warto itd. itp.

Martwi mnie tylko to, ze firma reklamująca się jako przyjazna internautom, nie zaczęła tej przyjaźni od stworzenia przyjaznej użytkownikowi strony, bo te submenu rozwijane jakoś tak mi dziwnie za te loga, znaczki zachodzą:D

Ale może to ja mam za krótki monitor tylko;)

Człowiek może trafi na jakiegoś pana Stefana co bedzie chciał, żeby mu "strone w Internet wgrali" bo sie nie zna i wtedy na wszystkie abonamenty pójdzie. Normalny, minimalnie obczytany o pozycjonowaniu klient, raczej tego nie kupi.

Tak jakoś mi sie wydaje;)

Pozdrawiam

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

Nie używam spamerskich i niebezpiecznych metod typu: zaplecza i SWL

Swoją drogą, moim zdaniem mówienie o "legalnych metodach pozycjonowania" (tak jak to jest napisane w temacie) jest to już swego rodzaju paradoks, ponieważ jak wiemy, na sztuczne ingerowanie w pozycje stron Google się nie zgadza a i tak wiemy jak to wygląda :-))))

Czyli nie można, ale jednak można :-)

Ludzie!!! Przestańcie używać słowa nielegalna. Jeszcze póki co Google nie stanowi prawa. Internet nie jest (chyba) ich własnością. A to czy robimy tak jak oni chcą, to już inna rzecz. I ich broszką jest pilnowanie ustalanych przez nich reguł. A swoją drogą to mam wrażenie, że ich kontrola "w temacie" pozycjonowanie nie zawsze jest taka, jak sam Google deklaruje. Po prostu rzeczywistość nie do końca jest do uchwycenia w algorytmy. Matriksa wbrew pozorom nie ma, być może tylko jeszcze.

Otóż to, Panie Zajączku... ;) O ile zgadzam się w 99% co do istoty działania Google, to już sama oferta i sposób działania (a to to tutaj chodzi) podpada pod zwykłe oszustwo... "Abonament" na "pozycjonowanie" bez odniesienia do jakiejkolwiek pozycji. Co to jest? :) "Jesteś Pan na 47 pozycji na frazę "zostałeś wydymany" i płać Pan abonament".

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

O jakim Ty oszustwie mówisz ? To żadne oszustwo, skoro osoba podpisze tą umowę, czyli zgadza się z treściami zawartymi w niej więc nie rozumiem gdzie tu próba oszukania. To czy ktoś jest na tyle głupi, że tą umowę podpiszę, to już tylko i wyłącznie jego sprawa, ale o oszustwie tu nie ma mowy, więc proszę nie używaj słowa oszustwo skoro znaczy ono coś zupełnie innego.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Z jednej strony mkmak w pierwszym poście ma rację, no bo w końcu samo pozycjonowanie jest nie do końca uczciwym działaniem i tu przyznam mu rację.

Z drugiej strony tworzenie nieprzyjaznej atmosfery wokół konkurencyjnej firmy to, jak widzę, dla niektórych jedyna droga do zdobycia klienta, cóż jak ktoś nie umie inaczej...

.

@neox - założenie tego tematu nie miało nikogo obrażać. Nie wnikam w twoją ofertę, za co kasujesz klientów, ile itd. Mnie to nie interesuje.

Ale jako, że w tej branży uczymy się cały czas to bardzo mnie zainteresowało jakie "legalne" metody Ty stosujesz skoro np. posiadanie swojego zaplecza według Ciebie jest "niebezpieczne" dla pozycjonowania potencjalnego klienta.

@mkmak, nie mam do Ciebie pretensji, ale jeden z uczestników tego wątku trochę przesadził i próbowałem to wyjaśnić, ale jak zawsze łatwiej rzucać błotem w twarz... zresztą, mniejsza z tym, nie będę się ścierał z jakimś trollem.

Żegnam:)

.

Tak rozumiemy, tylko pytanie brzmiało na początku czemu zaplecze uważasz za nielegalne sposoby pozycjonowania :). Wiec nie chcesz podyskutować z tym Panem IT, ze mną oczywiście również( bo wyzywasz mnie od chamów), z trollami rzecz jasna tez nie, podyskutuj z innymi :P

nie będę się ścierał z jakimś trollem.

Napisz po-prostu czemu uważasz zaplecza za nielegalne techniki pozycjonowania, tak piszesz na zlecenia zlecenia.przez.net. Wiec myślę ze wszystkich interesuje właśnie jaki zapis w kodeksie karnym lamia inni ze pozycjonują zapleczami.

Możesz oczywiście nie odpowiadać a wyzywać wszystkich od trolli i plotkarzy :D

Dobrze wiecie, że nie biorę udziału w tematach plotkarskich

to nie jest plotkarski temat, ludzi chcą się dowiedzieć co znaczę legalne , nie spamerskie pozycjonowanie bez zaplecza, i tyle:

PODANA CENA JEST ZA JEDNĄ FRAZĘ BRUTTO w abonamencie podstawowym. Jest to stały abonament, niezależny od wyników, w wysokości 70 zł netto miesięcznie, za jedno słowo kluczowe. Proponuję tylko uczciwe i bezpieczne pozycjonowanie. Nie używam spamerskich i niebezpiecznych metod typu: zaplecza i SWL - używam wyłącznie legalnych i bezpiecznych metod pozycjonowania! Zapraszam do współpracy:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności