Skocz do zawartości

Legalne i bezpieczne metody pozycjonowania

mkmak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale Was ten abonament kręci - a może po prostu klient płaci stałą opłatę za pracę nad reklamą jego własnej strony. Czy uważacie, że optymalizacja strony to ma być za friko? Od tego zaczynamy, przygotowanie audytu, dobór i porównanie fraz, analiza z innymi stronami z top-10? Kto za to ma zapłacić, jak wejdę top-10 to mi klient zapłaci abonament ? Słowo "meble" można rok gryźć i może w 3 dyszce się załapiemy więc wszystko zależy za co się bierzesz.

Moi drodzy każdy robi tak jak mu pasuje, gość napisał sobie umowę bo taką wymyślił lub ktoś mu ją podrzucił, ja zawsze myślałem, że wykonana praca i jej owoce przemawiają za wykonawcą jesteś dobry to zadowoleni podeślą ci następnych. Ten co się reklamuje gdzie tylko to możliwe to chyba nie ma zajęcia.

EDIT:

Przypomniałem sobie o blogu:

https://pozycjonowanief.pl/rozliczanie-sie-...lil-taki-system

1 stycznia 2012 temat ten nakreślił bardzo wyraźnie Kojotek_OX

kazior czytaj ze zrozumieniem, nie chodzi to o abonament, rozliczania się za topy to tylko w Polsce takie popularne, na innych rynkach abonamentowe rozliczanie się, opląty za ruch i tak dalej jest bardziej popularne.

Chodzi wyłącznie o to

Proponuję tylko uczciwe i bezpieczne pozycjonowanie. Nie używam spamerskich i niebezpiecznych metod typu: zaplecza i SWL - używam wyłącznie legalnych i bezpiecznych metod pozycjonowania! Zapraszam do współpracy:

Ludzi po-prostu chcą się dowiedzieć o legalnych i "nielegalnych" zapleczach i SWLach , i tyle.

Nie wiem co tam na blogu Kojotek_OX pisze bo jakoś nie czytam, nie mam czasu, ale co to ma do legalnych i "nielegalnych" sposobów pozycjonowania?

Mi tłumaczyć nie musi ja swoje wiem, ale wyzywać ludzi od trolli tylko dla tego ze grzecznie pytają jakie to są metody, to chyba zajączki nie są, nie Kazior?

Swoją drogą, jak słyszę o nielegalnych sposobach pozycjonowania to mi się chce śmiać.

Dla mnie NIELEGALNE sposoby pozycjonowania to włamanie się na serwery onet.pl i umieszczenie na stronie głównej linka do strony klienta.

Natomiast XR, SWL, czy inny SPAM, to pozycjonowanie strony niezgodnie z wytycznymi wyszukiwarki, w której stronę się pozycjonuje. O ile jeszcze XR to mógłby precedens (jeśli jakiś admin forum dorwałby spamera), o tyle SWL, czy miliony komentarzy dofollow z blogów, to LEGALNY sposób pozycjonowania.

Czytając to forum w tematach white/black SEO, mam czasami wrażenie, że to google uchwaliło naszą konstytucję i stanowi prawo w tym kraju.

Pozdrawiam.

SYGNATURKA

Każdy zagląda komuś w robotę zamiast swojej pilnować. Gratuluję !!!

Imo po prostu w ogłoszeniu pojawiła się niejasność słowna - może autor miał coś innego na myśli, może nie. Jeden nawala linka po czym się da i za ile się da, jeden się bawi w robienie profi zaplecza. Liczy się efekt końcowy i skuteczność takich działań. On wie swoje i wy wiecie swoje.

tak nawiasem mówiąc można Ci dać frazę "meble" za 100. Chyba mi nie odmówisz, prawda?

kredka: welcome to real world. Musisz być Jobsem i umrzeć w Apple żeby załatwić sobie najmocniejszy link świata. Nawiązując do tego co piszesz - nikt nic nie uchwalił. Sami sobie uchwalacie zamiast wziąć się za robotę i zadowalać klientów. Nie powołujcie się na zagraniczne fora gdzie ludzie są w stanie udostępnić sobie za frajer zawaliste case'y związane z pozyskiwaniem linków mniej lub bardziej czysto. Nie ten poziom, jeszcze.

Nie wiem co tam na blogu Kojotek_OX pisze bo jakoś nie czytam, nie mam czasu, ale co to ma do legalnych i "nielegalnych" sposobów pozycjonowania?

Ja czytam wszystko dość starannie (nie tylko to forum) i widzę w czym jest problem, poza pierwszym postem przejrzyj następne - co do technik jakie są według tej wyszukiwarki właściwe to nic prostszego jak nie na tym forum ale na forum Google zobaczyć co piszą i co uznają za naturalny przyrost linków. Dawno już napisałem, że to zabawa w ciuciubabkę z nimi. A wielka szkoda iż nie masz czasu czytać, pamiętaj, że uczymy się całe życie i umieramy tępakami, więc weź sobie do serca moją uwagę - czytaj wszystko i analizuj, ja tak robię już od ponad 50 lat.

pozyskiwanie-wartosciowych-linkow-strony tu masz opisane jak można to robić bez SWL i bez robotów.

Każdy ma swoją metodę jednak jak ma się na kogoś alergię to zawsze coś będzie się nie podobać :) .

Kazior na świecie jest tyle do czytania w światowym SEO w rożnych jeżykach wiec, pozwól że sam będę wybierać co dla mnie jest nowym i na co pozaświecam swój czas, nie znaczę to ze ten blog nie jest wartościowy, powtarzam nie wiem nie czytam. Po-prostu czytam w większości w jerzyku rosyjskim blogi. Doba ma 24h a trzeba jeszcze i pracować, zarabiać. Ja nie jestem człowiekiem co na kimś się wzoruje, wiec obojętnie dla mnie kto i jak pozyskuje linki.

Ale dalej nie rozumiem co ma blog Kojotka do tematu legalnych i "nielegalnych" sposobów pozycjonowania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności