Skocz do zawartości

Spisek żarówkowy.

Irek

Rekomendowane odpowiedzi

Najeżdżacie na tego Samsunga ale Koreańczycy przynajmniej sprzedają swój sprzęt za rozsądne pieniądze. Porównajcie to z Apple i badziewiem tej firmy, nie wiem jak nazwać ludzi kupujących te wszystkie ich i... Dla mnie to jest jakaś sekta, ludzie którzy dali sobie wmówić, że przepłacając za ten sam sprzęt (a ostatnio nawet coraz gorszy) 2-2.5 krotnie są lepsi.

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja z mojego dowiadczenia z Samsungiem mam same dobre wrażenia. Mam między innymi telefon Samsung Galaxy I9000 i nie mam z nim najmniejszych problemów - chodzi jak rakieta. Mam też telewizor 3D Samsunga i jak na razie jestem naprawdę bardzo zadowolony. Może to propaganda a może nie, ale ja uważam tę firmę za naprawdę porządną za to np Philips to dla mnie śmieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności