Skocz do zawartości

Polsat i Polkomtel

Ludi

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka minut temu zdarzyła mi się taka sytuacja:

Jestem abonentem Polstatu Cyfrowego, dostaję telefon od telemarketera z informacją, że mają oni dla mnie ofertę w związku z połączeniem Polsatu i Polkomtela. Pani powiedziała że rozmowa jest nagrywana i zapytała czy wyrażam zgodę na przekazanie moich danych osobowych firmie Polkomtel. Odpowiedziałem że NIE, podziękowałem za rozmowę, Pani również i się rozłączyła. Po 5 minutach dostaję telefon z Plusa w którym automat czyta mi jakieś bzdety.

Pytanie do Was: Czy to nie jest łamanie praw konsumenta? Co zrobić w takim przypadku?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Po 5 minutach dostaję telefon z Plusa w którym automat czyta mi jakieś bzdety.

Po rozmowie z BOK Plusa oddzwania automat i można wyrazić zdanie na temat jakości obsługi. Można też się rozłączyć ;)

Po połączeniu tych dwóch firm być może ta funkcja jest wspólna. Nie sądzę żebyś mógł z tym cokolwiek zrobić. Jeśli nawet mógłbyś... nie szkoda czasu? ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Odnośnie tematu to dzwoniła Pani z Cyfry, a potem automat z Plusa

Pytam czysto teoretycznie, bo osobiście jedna z tych firm zalazła mi za skórę - teraz to byłby ich 3 wybryk w moją stronę i mówiąc szczerze trochę mnie to drażni

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Niech im licznik bije

Bo operatora sieci telefonicznej to rozmowy kosztują 16gr/min ;), przecież to ich infrastruktura i to Ty ją utrzymujesz

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności