Skocz do zawartości

Dziwna sytłacja z google zaczeła sie dziś z rana o 9

MichaelDicson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zmieniasz delikatnie szablon graficzny strony (od strony kodowej) i robisz przekierowanie 301 na domenę *.pl bądź jaką kolwiek inną. Po 1-2 tygodniach wszystko wraca do normy i trzepiesz kasiore dalej... I nie wiem po co 3 strony tego tematu jak rozwiązanie jest takie proste ;)

Pozdrawiam i łącze się w bólu z wszystkimi którym stworzenie 301 zajmuje więcej niż 301 sekund !!!

Zwyczajnie trzeba poczekać do 8 tygodni

Że tak powiem: he, he, he.

Czekaj dwa miechy, żeby strona być może wróciła. A co jeżeli jest ona głównym źródłem pozyskiwania Klientów dla firmy?

Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron

Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów.

Mam dokładnie ten sam problem. Z tym, że przy domenie .pl (sic!)

Od 2ch dni strona główna poleciała z top10 całkowicie z rankingu na większość fraz.

Linki do witryny utrzymane, teoretycznie nic się nie zmieniło. w site: ok 5 mln zaindeksowanych podstron, które są dość wysoko pod swoimi słowami.

Ja tez nie wiem co sie dzieje w moim przypadku utrzymuję się z prowadzenia i tworzenia stron blogów itp wiec dla mnię jest ważna wysoka pozycja.

Być może za szybko przekierowałem stronę na nową domenę jak narazie minęło 7 dni i na nowej domenie mam ponad 100 tysiecy podstron zaindeksowanych ale uzytkowników nie z byt wielu przybywa.

Wychodzi na to ze teraz w tym przypadku trzeba czekać i pozycjonowac domenę pl innej rady chyba nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności