Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w Polsce = Komuna

richti007

Rekomendowane odpowiedzi

Zgred najciekawsze jest to, że poza zapleczami na regionalkach poleciało przy okazji sporo stron firmowych. Kilku moich klientów nie dostało bana ale frazy wyleciały w kosmos. Frazy były łatwe więc linki były praktycznie w 100% z katalogów i zaplecz (czysta robota).

A propos zakładania zamkniętych działów na forum. Myślicie, że tam nie trafiliby się podwójni agenci??? ;)

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A propos zakładania zamkniętych działów na forum. Myślicie, że tam nie trafiliby się podwójni agenci??? smile.gif

dlatego warto nie wpuszczać tam ludzi za $ tylko poprzez znajomości osobiste, znam kogoś tam tyle i tyle czasu, mogę go polecić.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Musicie niestety się przyzwyczaić, że im większa konkurencja tym większy wysyp SEOimpotentów .... Sąsiad kupił wypasioną brykę ? Ma ładniejszą żonę ? Powodzi się mu ?? Nieee urwana nać ja nie będę więcej pracował bo po co?? Jak mogę go podpierd******ć do US ? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Stwor

Pewnie zdziwiłbyś się, ludzka natura jest taka jaka jest... Na moje oko to nawzajem się pod........cie i tyle. Jednemu nie wyjdzie fraza to jedzie konkurencje i na odwrót. Przecież mało który amator jest w stanie namierzyć zaplecze, po prostu znajdzie jedną stronkę i ją może zgłosić. Masowe bany to robota ludzi którzy muszą orientować się o co w tym wszystkim chodzi.

Dodatkowo fajna sprawą jest uświadamianie tych impotentów, że przyczyną ich impotencji jest jej brak u innych ....

PS

panowie impotenci ja dalej czekam na jeden (słownie jeden) przykład pozycjonowania strony klienta przez firmę SEO na frazy niezgodne z jej zawartością (guzik mnie obchodzą zaplecza i sposoby, interesuje mnie zgodność strony docelowej i czy ona wprowadza w błąd użytkowników)

A póki co są terapie i specyfiki które mogą Wam pomóc na Waszą impotencję wystarczy spytać i nie ma czego się wstydzić że coś Wam nie hula ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dokładnie. Tak na prawdę to dzięki nam Google pokazuje wyniki dobrze dopasowane do danego zapytania. Tak jak napisał Beer pchamy w top strony tematycznie powiązane z pozycjonowana fraza wiec po ch. Google banuje zaplecza dzięki którym maja dobre wyniki? Zaplecz i tak nie spotyka się w topie (a przynajmniej niezbyt często ;) poza tym na miejsce zbanowanych powstają nowe i dopóki linki bedą wpływały na pozycje tak będzie.

Takich pajaców pojawia się coraz więcej niestety a na forum gugla głaszczą ich po łapkach i zachęcają. A wielu panom „impotentom” wydaje się że w końcu wielki gogiel ich doceni i będą zarabiać meloony ;)

Cytat z jednego z jednego forum. Aż nie dobrze się robi.

„Zamiast wydać trzy stówki na zakup linków na superblogach i przegonić tych co mnie przegonili,wolę za darmo zgłosić spam.”

O to super mistrz SEO :)

No myślę, że nasze komentarze dot. tych impotentów należy przenieść bezpośrednio na ich podwórko (czytaj forum Google), podpisując się swoimi nickami ;)

Ja tam wrzuciłem swój komentarz co o tym myślę to :

6 z 8 osób uznało tę odpowiedź za pomocną.

Czyli moja odpowiedź tylko nie podpasowała tamtemu michałowi i kasparowi albo dildowi i michałowi...

BTW. nasz uprzejmy donosiciel jest na forum beztabu, w sumie się nie dziwię

No myślę, że nasze komentarze dot. tych impotentów należy przenieść bezpośrednio na ich podwórko (czytaj forum Google), podpisując się swoimi nickami ;)

Po dyskusji na temat czy stronie można zaszkodzić linkbombingiem czy nie odpuściłem sobie dalszą tam bytność - szkoda czasu na dywagacje z dziećmi neostrady ... :)

...szkoda czasu na dywagacje z dziećmi neostrady ... ;)
Są ludzie którym nie wmówi się nawet, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Szkoda klawiatury. Znaczy amen :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności