Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w Polsce = Komuna

richti007

Rekomendowane odpowiedzi

MYŚLĘ że google wychodzi z takiego założenie że CI którzy mają strony regionalne i na nich im zależy odezwą sie do niego poprzez google dla webmasterów.

Tym osobą wrócą wszystkie pozycje.

No, żebyś się nie zdziwił przypadkiem ;-)

Jeśli masz inne zdanie to proszę napisz.

Nie wieże w to że ztm.waw.pl i wiele wiele innych reginalek bardzo uzytecznych w necie też zostały wykoszone.

Dobrzym rozwiązaniem było by zastosowanie braku możłiwości subdomen na regionalkach bądź drastyczny spadek ich wartości. Mam też takie storny jak by co. Nie spam ale użyteczne www.

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jeśli masz inne zdanie to proszę napisz.

Widać, że nie czytałeś tego tematu, bo pisałem ja i inni, że prośby o ponowne rozpatrzenie nic a nic nie dają.

A od kiedy jest to całe koszenie? Ja zauważyłem dopiero od 3-5 dni że strony poleciały. Przecież oni aż tak szybko nie reagują na prośby. Trzeba dać trochę czasu.

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

Cóż, postanowiłem się wypowiedzieć w temacie bo niestety to Ja dostałem po du**e, ale napisze parę słów.

Jakbym dostał od algorytmu to bym machnął ręką ale nie mogę przeboleć, że przez jakąś ku...., która mnie pod... tak oberwałem.

Może i wiele osób powie, że strony były "śmieciowe" ale wszystkie były z unikalną treścią, bez swli, cóż były linki wychodzące ale jak pozycjonować bez nich.

Przykre jest to, że google myśli, że wykosił syfne strony a doprowadził do tego, że zmieniam strategię pozyskiwania linków i tyle. I strategia ta będzie dla gorsza googla niż tą którą się do tej pory kierowałem.

Lepiej, żeby gość który mnie pod... był trudny do zlokalizowania.

Po analizie znalazłem już chyba czyjego klienta konkurencja tak działa, jeszcze nie potrafię zlokalizować konkretnej osoby bo tą, którą podał jeden z kolegów ciężko namierzyć i nie do końca jestem przekonany czy to aby on. Tym bardziej, że nie mogę namierzyć aby miał on coś wspólnego z seo.

Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc to chętnie skorzystam z każdej pomocy.

Dobrzym rozwiązaniem było by zastosowanie braku możłiwości subdomen na regionalkach bądź drastyczny spadek ich wartości.

Coś chyba poszło w tym kierunku. W narzędziach dla Webmasterów w ustawieniach przy

Preferowana domena

jest u mnie na stałe :

Ograniczone wyłącznie do domen najwyższego poziomu

Tak jakby faktycznie poddomeny wykluczali.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności