Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w Polsce = Komuna

richti007

Rekomendowane odpowiedzi

Najgorsze jest to, że takich podpierdzielaczy będzie coraz więcej, jeden się ujawnił, pójdą za nim i inni.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeden sie ujawnił? Polataj po tamtym forum, a zmienisz zdanie. A ilu tu się oburza, a śle cichaczem spam raporty i nie piszę o tych co ślą na strony, gdzie znalazły się ich teksty z własnych www. :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Przeglądałem, czytam tam tematy :) Spam raporty to inna sprawa, to nie kwestia poruszana na forum publicznym - od dawna wiadomo, że dużo firm śle spam raporty i czuje się z tym lepiej ..

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

To czym rózni sie taki spam raport, od wrzucenia listy na forum? Może ten kto taką liste oficjalnie wrzuca ma wieksze jaja (może też nigdy nie dostał po ryju, tak, tak tez może być) niż te cichociemne ... - a wpisz co tam uważasz. Każdy inaczej okresla taki typ ludzi :)

- Reklama -

To, że spam raporty działają jak działają, reakcja na nie praktycznie zerowa - poczytaj na forum gógla o spam raportach. Wrzucenie listy na forum publiczne od razu przynosi efekty, zainteresowanie moderatorów itp sprawa jest traktowana priorytetowo co można zauwazyć w tej sytuacji. Różnica jest ?

forum.png

@designgraf może masz i rację, co innego puścić spama raport i czekać, aż ktoś się do niego dogrzebie, a co innego pokazać w prost jakie G jest doskonałe i jak algorytm sobie doskonale radzi ze spamem :]

- Reklama -

Spamraporty nie działają, bo oni są zbyt dumni, żeby to robić ręcznie. Oni analizują to co otrzymają i modyfikują algorytm. Dlatego wysyłając je, sami sobie zaciskamy coraz bardziej pętelkę. Do interwencji ręcznych dochodzi gdy trzeba się popisać lub naprawdę ktoś mocno przegnie (np. wbije megaspam do TOP10). Takie jest moje zdanie na ten temat :). Klakierom i donosicielom stanowcze nie!

APROPO TEGO CO PISZE GOOGLE:

"Przeprowadzimy ocenę witryny. Jeżeli stwierdzimy, że nie narusza już ona naszych Wskazówek dla webmasterów, ponownie rozważymy indeksowanie witryny. Ponownego rozpatrzenia zgłoszenia dokonamy w ciągu kilku tygodni. Analizujemy wszystkie żądania, ale niestety nie możemy osobno odpowiadać na każde z nich. "

DLATEGO uważam że trzeba poczekać. Dobre strony muszą wrócić.

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

@michal24 - trochę ręce mi opadły jak czytam co Ty wypisujesz i widać, że w tej branży nie siedzisz albo siedzisz krótko.

Strony nie wrócą i to jest pewne.

Mądrala Guglarz już wystarczająco mnie rozwalił swoim tekstem:

Pamiętaj proszę że nie gwarantujemy indeksowania ani rankingu w naturalnych wynikach wyszukiwania.

i to do mnie trafia i daje jasność, że google jest monopolistą i może robić co mu się żywnie podoba i My ewentualnie możemy mu w tym tylko przeszkadzać.

ktoś kiedyś w wątku o masowych banach dobrze napisał, że wybijając zaplecze, Google wpakuje się na minę XR, SB itd.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

DLATEGO uważam że trzeba poczekać. Dobre strony muszą wrócić.

takie stwierdzenia nazywane są w potocznym słownictwie "pobożnymi życzeniami" ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności