Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w Polsce = Komuna

richti007

Rekomendowane odpowiedzi

Po tym, że moje witryny zostały już rozpatrzone.

rozumiem, że dostały bana czy filtra ?

w odpowiedzi dostałeś, że sorki, ale naruszają zasady ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wstawiają taki syf do sieci (najlepszy przykład: różne softy pod generowanie stronek pod SWL-e) i się dziwią dlaczego G to usuwa :) Sam święty nie jestem, ale liczę się z tym, że tworząc coś niskim nakładem pracy (śmieci po prostu), to zakładam, że po mniej niż roku to Google z indeksu wyrzuci.

Jakość > Ilość

Do niektórych to nie dociera :D

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

To ,że Google banuje spam który za bardzo widać - z tym się zgodzę.

To ich piaskownica z której zarabiają więc pilnują jakości.

Jednak,

co im szkodzi trzymasz cały ten spam powyżej 50 pozycji?

I tak tam nikt nie zagląda.

A z punktu usera:

Co to za różnica czy zobaczę na top1 - "Bramy ogrodowe firmy XXX" czy "Bramy ogrodowe firmy YYY"

Jak dla mnie żadna.

Powiem więcej, jak jakaś firma jest w topie to znaczy ,że wie gdzie umieszczać kasę na reklamę czyli właściciel bardziej rozgarnięty.

A co do donosicieli: to trzeba im wyjaśnić ,że nie warto - bo google musi się nauczyć żyć w zgodzie z pozycjonerami - jak ciało dawcy z pasożytami.

A jak ktoś nie słucha... to pozostaje tylko pozycjonerski bicz.

Ja widzę problem w tym:

Google ma swoje "Wskazówki dla Webmasterów"

a my nie mamy swojej wspólnego postulatu "Dlaczego rozsądne pozycjonowanie jest dobre"

..i stąd się biorą później tacy ideowo nieuświadomieni zagubieni donosiciele

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Opowiem dowcip.

Rusek Niemiec i Polak złapali złota rybkę i ta obiecała spełnić po jednym życzeniu każdego z nich :

Niemiec

> Mój sąsiad ma świetne BMW chce mieć dwa takie

> Załatwione

Rusek

> Mój sąsiad ma ładną daczę chce mieć dwie takie

> Załatwione

Polak

> Mój sąsiad ma śliczną krowę ...

> Chcesz mieć dwie takie ?

> Nie , niech mu ta krowa zdechnie .

Jakość > Ilość

Do niektórych to nie dociera :)

Do niedawna też tak zakładałem, stawiałem na jakoś, porządne teksty, kontrolowane linki pod użytkownika, żadnego syfu i śmieci, ale ostatnia akcja Google pokazała, że nie ma to znaczenia czy się starasz, czy nie. Więc zmieniam zdanie, bo po cholerę mam się starać jak zostanę potraktowany jak ten co się w ogóle nie stara...

Eloszencja,

Ja często trafiam na SPAM, ale odwrotnie do podpierda....y nie donoszę tego do google, ale sprawdzam jak wszystko wygląda. Analizuję taką stronkę, bo może uda się wyciągnąć coś ciekawego.

Wyjaśnienie donosicielom, że nie warto graniczy z cudem. Sądzę, że niektóre firmy mają w swoim składzie jednego, czy tam wielu ludzi których zadaniem jest tylko wyszukiwanie innych stron zapleczowych (przecież na swoje nie będą donosić). Takie firmy to czysty żal i rozpacz.

Mi tam nie przeszkadza, a wręcz zachęca do większej pracy nad swoim zapleczem więc Panowie i Panie...Nie ma co rozpaczać, tylko dalej robić swoje.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności