Skocz do zawartości

Moderacja tematów w zleceniach

MaTusz

Rekomendowane odpowiedzi

Jego temat dotyczy zaspamowania forum jego stopką, więc dla mnie jest to na temat :)
dlaczego moja oferta zakupu miejsca w czyjejś stopce na forum poszła do kosza? Z ciekawości, który punkt Regulaminu łamie taka oferta?
Nadal sądzisz, że jego temat dotyczy zaspamowania forum stopką? A może on w tych stopkach, chce umieścić zwykły link, taki jak ma większość?

zdarzyło ci się zamieścić ofertę do spam linków edu 2x na jednej stronie

Jak słusznie zauważyłeś - zdarzyło mi się - a wiesz o tym prawdopodobnie dlatego, że sam zamieściłem na końcu ogłoszenia notkę dla moderatora wyjaśniając sytuację. Jak widać, w uznaniu moda nie zgrzeszyłem tak żeby oberwać banem. A jeśli rozprasza Cię moja stopka... no cóż. Mnie rozpraszają np. cycki w avatarach, ale jak sobie przysłonię dłonią część ekranu, to jakoś daję rade czytać posty :) Jeśli ktoś z "administracji" zwróci mi uwagę na jej nieregulaminowość - na pewno poprawię - do tej pory nie miało to miejsca.

ExPloiT proszę nie udawaj, że nie rozumiesz o co chodzi :) Muszę co chwilę cytować zdania z tematu Grishama typu "(coś podobnego do tego, co sam mam w stopce)", żeby znowu potwierdzać, że tak myślę, że dokładnie o to chodzi?

Podałem dwa punkty regulaminu, które łamie stopka Grishama (przynajmniej w moim odczuciu, na szczęście moderatorem nie jestem) - połącz to sobie z cytatem z pierwszego zdania w tej odpowiedzi i powinno wyjść 1+1=2.

@ Grisham w regulaminie, o avatarach w przeciwieństwie do stopki nie ma słowa, a tego się chcecie trzymać :)

... zresztą temat bez sensu, chyba każdy z nas wie, że moderatorzy zawsze mają rację ;)

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Razi mnie to, że zajmuje często 2x tyle miejsca co Twoje odpowiedzi, walnięcie wszystkiego wielkim boldem i czerwony odciąga uwagę od czytanego tekstu (Exploit też ma reklamę w stopce i jak widać nie musi być taka nachalna), ale jak pisałem, indywidualne odczucia, ostatnio i tak coraz mniej tu zaglądam, więc mnie to ryba. Z drugiej strony mogło być gorzej, jak np tutaj kolega https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry968799 :)

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności