Skocz do zawartości

Wielotematyczne zaplecze

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawia mnie fakt jak katalogować zaplecze, z którego chce linkować do swoich 10 stron, każda na inny temat. Zastawiałem się nad założeniem bloga na Wordpress z dziesięcioma głównym kategoriami, każda z nich będzie odpowiadała jednej stronie.

1. Jaki tytuł nadać temu zapleczu, jaki wybrać słowa kluczowe podczas dodawania do katalogów - czy to wg. ma znaczenie?

2. Może lepszym sposobem będzie założenie 10 oddzielnych zaplecz każde o temacie danej witryny ?

Proszę o pomoc...

Według mnie lepiej założyc 10 stron zapleczowych każdą podlinkować na slowa kluczowe związane z tematyka strony.

Każda strone osobno będzie ci łatwiej katalogowac ponieważ wiekszośc katalogow nie przyjmuje podstron i zostaje tylko linkowanie z precli i tekstu w katalogach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności