Skocz do zawartości

PAGE RANK 0

Karolwil

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś tygodnia moja strona www.korona.w8w.pl znikneła z wyszukiwarki po wpisywaniu słów kluczowych (korony porcelanowe -wczesniej 6 zakładka) (pracownia protetyczna -wcześniej 3 zakładka) w tej chwili jest 0 .Strona wyszukana jest tylko po wpisaniu całego adresu do wyszukiwarki. Proszę o pomoc .

Ogólnie rzecz biorąc, przekierowanie domeny na https://www.wix.com/karolwil/korona

Tak swoją drogą nie lepiej wykupić serwer i uwolnić się od tego wixa ? Zrobić jakąś stronę nie opartą na flashu ?

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Radzi sobie coraz lepiej, jednak wiele pozostawia do życzenia. Dla mnie Flash ma sens jako dodatek, nie jako cała "aplikacja"

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Radzi sobie coraz lepiej, jednak wiele pozostawia do życzenia. Dla mnie Flash ma sens jako dodatek, nie jako cała "aplikacja"

On nie jedyny dostal prezent od googla wogólę tak to po co ludzie korzystają z tej wyszukiwarki jak i tak ona w wynikach spam pokazuje. nie raz szukałem czegoś co mnie interesowało to wyskakiwały jakieś bzdury.

Bing jest chyba lepszy pod względem wyszukiwania

• 2 tygodnie później...

Dziękuje za dotychczasowe odpowiedzi.

Dalej mam problem site:korona.w8w.pl brak jakich kolwiek odnośników , poprwawiłem index strony dodałem przekierowanie 301 ,jak myślicie co może być przyczyną braku strony w index google .Zgłosiłem stronę do G z weryfikacją i dostałem taką odpowiedz |:

Nie wykryliśmy żadnych problemów z zawartością Twojej witryny. Podczas indeksowania witryny sprawdziliśmy ją pod kątem potencjalnych problemów z treścią na stronach, w tym pod kątem duplikatów i brakujących lub problematycznych tagów tytułu albo metaopisów. Te problemy nie uniemożliwią wyświetlania Twojej witryny w wynikach wyszukiwania Google, ale zwrócenie na nie uwagi pozwoli dostarczyć więcej informacji dla Google, a nawet pomóc kierować ruch do Twojej witryny. Na przykład tekst tytułów i metaopisów może być wyświetlany w wynikach wyszukiwania, a użytkownicy chętniej klikają zrozumiały, opisowy tekst.

Proszę o pomoc (stroną zajmuję się zupełnie amatorsko ).

Witam,

Mógłbyś napisać gdzie dokładnie zgłaszałeś strone do weryfikacji i po jakim czasie odpisali?

odpisało mi google w narzędziach dla webmasterów ,odpisano mi po 4 dniach.

Interesuje mnie dlaczego tak nagle spadła indexacja słów kluczowych na moją domenę tak jak wyżej pisałem stronę posiadam od prawie roku pod tym adresem.

Mówisz o tym co dostało bana czy o tym co masz teraz? (bo chyba to masz teraz: https://www.wix.com/karolwil/korona). Jeżeli mówimy o tym drugim przypadku to nie dość że flash to jeszcze na podstronie generatora stronek tego typu. Nie masz co się bawić w indeksowanie bo i nie ma czego.

Domena 12 zł, z przedłużeniem 70 zł, tani hosting 40 złotych rocznie. Templaty do Wordpressa są darmowe i są fajne, ewentualnie znajdziesz tu kogoś kto Ci zrobi za 60 złotych jakąś lipkę. Wtedy możesz bawić się w indeksowanie i w SEO.

Mówisz o tym co dostało bana czy o tym co masz teraz? (bo chyba to masz teraz: https://www.wix.com/karolwil/korona). Jeżeli mówimy o tym drugim przypadku to nie dość że flash to jeszcze na podstronie generatora stronek tego typu. Nie masz co się bawić w indeksowanie bo i nie ma czego.

Domena 12 zł, z przedłużeniem 70 zł, tani hosting 40 złotych rocznie. Templaty do Wordpressa są darmowe i są fajne, ewentualnie znajdziesz tu kogoś kto Ci zrobi za 60 złotych jakąś lipkę. Wtedy możesz bawić się w indeksowanie i w SEO.

DZIĘKI ZA POMOC

Co polecacie Jaki Hosting wybrać ?

-kto z kolegów podjoł by się przekształcenia szablonu worldpress pod moje kryteria i optymalizacja całej strony pod pozycjonowanie. ??? 501653113 lub karolwil@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności