Skocz do zawartości

Hello!

Raven

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie patrzę na listę tematów z powitaniami i wszędzie standardowe 'witam'. By nie było zbyt monotonnie, nazwałem temat ciut inaczej ;)

Mam na imię Piotrek, w pewnych kręgach nazywany jestem Ravenem/Rejwenem (nick z forum, na którym jestem Junior Adminem i którego zostałem przypadkowym właścicielem) albo 'o żesz ty %$^#& '.

Czym się zajmuję? Głównie piszę teksty na zlecenie. Pieniądze z tego małe albo jeszcze mniejsze, ale pisać bardzo lubię. Profesjonalnie to się chyba 'copywriter' zwie, prawda?

Co jeszcze? Prowadzę blog, pracuję także nad innym projektem internetowym, który w przyszłości ma zapewnić mi pasywny dochód.

Zajęcia offline? Gdy tylko mam okazję - co niestety zdarza się rzadko - siadam za bębny. Ale taki amatorski perkusista ze mnie. Gdy nie mam przed sobą zestawu, tworzę muzykę na komputerze i piszę teksty piosenek (ewentualnie bawię się w poetę bez podkładu muzycznego).

Dlaczego się tu zarejestrowałem? Bardzo lubię dyskutować i jednocześnie poszerzać swoją wiedzę. Poza tym to forum wydaje się być ciekawym, tętniącym życiem miejscem.

To chyba tyle. Na ewentualne pytania chętnie odpowiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności