Skocz do zawartości

Który serwer dedykowany wybrać?

morus85

Rekomendowane odpowiedzi

Zresztą, chyba lepszą metodą kontaktu jest po prostu telefon

A ja nie rozumiem tego jak ktoś argumentuje, że firma która nie podaje telefonu jest gorsza od tej ktora podaje.

No ale to pewnie dlatego, że ja jestem od zawsze zdania, że lepiej robić mniej a dobrze, niż więcej i gorzej.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ale jakoś jestem spokojniejszy że jak serwer padnie to wsiadam w auto i za 1h jestem w firmie
Nonsens, ale to twoja sprawa.Przykładowo Mieszkasz w Paryżu i masz hosting w OVH i co padnie ci serwer, wiec nawet jak pojedziesz do siedziby OVH <w Paryżu> nic szybciej nie załatwisz od rozmowy telefonicznej czy tez kontaktu mailowego z BOK.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności