Skocz do zawartości

Reklamy adsense po prawej i lewej stronie a regulamin google

spolprog

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 8 miesięcy temu...

Nieważne co mówią lub piszą pracownicy Google,bo co maja powiedzieć kwejk trzeba zbanować ?

Lepiej powiedzieć,że można coś takiego zainstalować na każdej stronie,a potem ewentualnie przysolić bana ze standardowym stwierdzeniem typu "blokada za nieprawidłowe kliknięcia", a ty sam się domyślaj co zrobiłeś.

Macie duże portale generujące miliony wyświetleń dziennie to możecie robić co wam się podoba ( umieszczać reklamy w niestandardowy sposób,a nawet stosować zabronione etykiety ), a jeżeli macie małe stronki, to nie sugerujcie się innymi stronami tyko rócie tak,aby reklamy były umieszczone zgodnie z obowiązującymi zasadami. W przypadku Google każda nieścisłość działa na niekorzyść użytkownika.

kuba1110001, skąd takie informacje? Ja otrzymałem odpowiedź na forum Google od pracownika Google. Link podałem w drugim temacie, ale jeszcze wkleję tutaj na wszelki wypadek: https://productforums.google.com/forum/#!category-topic/adsense-pl/dopasowanie-moich-reklam/lDAPsomCgZM . Można tam przeczytać 'używanie "position: fixed" jest niedozwolone'.

Kapkapki, czy Ty w ogóle czytasz co ludzie piszą? Mam 3-ci raz wklejać linka do forum Google, na którym PRACOWNIK Google napisał, że nie wolno używać fixed? https://productforums.google.com/forum/#!category-topic/adsense-pl/dopasowanie-moich-reklam/lDAPsomCgZM

Przeczytaj tamten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności