Skocz do zawartości

Szkolenia Facebook Marketing od MaxRoy

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również jestem zainteresowany, stąd podbijam temat. Swoją drogą cena nie jest najniższa ale może warto? Szkoda, że nie żadnej recenzji w necie

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

6 godzin z przerwą na obiad i toaletę, albo po prostu kilkoma przerwami - przecież nikt nie będzie bite 6 godzin siedział i oglądał :P

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Mogę wypowiedzieć się na podstawie szkolenia "na żywo" z Facebook Marketing, bo płytki także mam ale nie sprawdzałem czy na nich jest to samo, ale raczej materiał powinien być zbliżony. Bardzo dużo teoretycznych przykładów, wskazówek jak zoptymalizować kampanię, wytłumaczenia poniekąd jacy ludzie są na facebooku i jak myślą, testy różnych rodzajów reklam, wybieranie targetu, zarządzanie fanpagem, myślę że dla osoby która poznaje dopiero facebooka bardzo dobre szkolenie.

Kompleksowe usługi SEO Pozycjonusz.pl

logo.png

6 godzin z przerwą na obiad i toaletę, albo po prostu kilkoma przerwami - przecież nikt nie będzie bite 6 godzin siedział i oglądał :(

Bardzo zabawne... Przecież nie pytam ile to oglądał, tylko ile jest materiału. A to jest konkretny czas, a nie "5-6". 5-6 to mi mogą powiedzieć, że będzie to trwało jak mi zrobią na żywo. Ale to mało istotne, odnosiłem się tylko do tego jak ktoś skrobie recenzję, a już w pierwszych słowach zraża. Pan Gadzinowski potrafi zrazić do siebie w 10 sekund, ciężko mi się osobiście słucha tego typu ludzi.

@Emmanuel - niezły spamik w dziale idzie widzę ;)

• 2 miesiące temu...

Ja uważam, że warto kupić to szkolenie. Ale ja pracuję w MaxROY-u, więc się nie liczy ;-).

Te recenzje powinny być bardziej przekonujące:

Paweł Szczepaniec

Paweł Rabinek

Superszczegółowy opis Szkolenia by Artur Strzelecki

Karolina Stefanowicz (wypowiedź wideo)

Jolanta Wierzba

Dla przypomnienia o jakie szkolenie chodzi:

https://www.sprawnymarketing.pl/sklep/szkol...k-marketing-dvd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności