Skocz do zawartości

Google nie chce mi zaindexować strony

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Od dłuższego czasu Googiel nie chce mi zaindexować co prawda lekko śmieciowej strony, ale nie jest to jakaś fabryka spamu. Możliwe przyczyny ?

Adres: https://filmywhd.pl/

Czas oczekiwania na zaindexowanie: ok. 2 tyg.

Backlinki: ok. 1,786 wg. majesticseo

Domena nowa.

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Albo masz pecha, albo kupiłeś zbanowaną domenę, albo Cie Google nie lubi :D

A tak na serio: przecież Ty nie masz żadnej wartościowej i unikalnej treści na tym forum. Wejdź w pierwszy lepszy post, wklej go do wyszukiwarki i zobaczysz, skopiowałeś tylko opisy/recenzje filmów i myślisz, że zdobędziesz na to TOP? Sorki, ale wysil się trochę, a nie zaspamowałeś forum XR i liczysz na ogromne dochody.

Oczywiście, to tylko moje, nic nie znaczące zdanie na ten temat.

Ciekawa sprawa, chyba, że dostałeś bana zanim strona trafiła do indeksu :D

Troszkę to nienaturalne, że świeża domena na starcie ma kilka tys site, do tego przytłaczająca liczba tagów nawet jak na spam i wszystko napisane przez jednego użytkownika i skopiowane za pewne z jednego źródła typu filmweb.

Ja bym spróbował wywalić wszystko postawić wordpressa, albo cokolwiek normalnego i zobaczyć czy łyknie.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

To tak,

Przed samym forum na subdomenie postawiłem precelka:

https://art.filmywhd.pl

I jak narazie jego indexowanie ma się tak samo jak indexowanie strony głównej- czyli nijak.

Trudno oczekiwać od strony głównie pod site żeby tam była jakaś super jakość, przecież nie będę pisał każdego opisu własnoręcznie.

Wydaje mi sie że kupiłem zbanowaną domenę

I teraz pytanie, czy przekierowanie 301 z takiej domeny na inną da jakąś moc dla tej domeny B ?

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Strona jest raczej zbanowana nie ma żadnego wyniku w google. poprostu postaw serwis na nowej do menie i problem masz z głowy

Ja dostałem bana na 6 domenach po 2 tygodniach od ich postawienia.

Też ciężko się indeksowały i nie były to domeny regionalne.

Fakt, że bym tam totalny spam...

Ja dostałem bana na 6 domenach po 2 tygodniach od ich postawienia.

Też ciężko się indeksowały i nie były to domeny regionalne.

Fakt, że bym tam totalny spam...

No to już sobie sam odpowiedziałes za co bana dostałeś :unsure:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności