Skocz do zawartości

[wykonam] Artykuły, teksty synonimizowane.

Raven

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Tak sobie przeglądam oferty konkurencji - i albo to super wykształceni ludzie, albo prawie całkowicie anonimowe osoby. Ciężko się wybić, ale spróbuję, stawiając na coś pośredniego.

Nie mam żadnego wyższego wykształcenia, które świadczyłoby o tym, że piszę dobrze (studiowanie dziennikarstwa przez pół roku się nie liczy). Ale tak naprawdę taki dyplom można użyć w formie papieru toaletowego. Dlaczego? Bo pisania nikt nie nauczy się na studiach. To się potrafi albo nie.

Mam za sobą naukę w liceum, profil humanistyczny. Tam było nieźle - wygrany wojewódzki konkurs dziennikarski, parę osiągnięć w konkursach literackich. Zawsze to jakieś rekomendacje.

Doświadczenie? Pisałem dla kilku stron i blogów, nikt nie narzekał, ba! - nawet chwalili i cenili współpracę. Mam za sobą również przygodę ze studenckim portalem i stroną, która jest ściśle powiązana z największym czasopismem o grach komputerowych w tej części Europy.

Co mogę napisać? Nie mam żadnych ograniczeń. Za ile? Aaa, to już sprawa na prywatną rozmowę, publicznie o finansach rozmawiać nie zamierzam.

Jeśli znajdzie się ktoś zainteresowany współpracą z dość nieszablonową personą, proszę o kontakt na trpiotrek(szympans)gmail.com.

W razie potrzeby mogę udostępnić kilka przykładowych tekstów do oceny.

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności