Skocz do zawartości

proszę o ocenę

euphoria_art

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

bardzo proszę o ocenę mojej strony https://obrazygaleria.pl/

Nie jestem mistrzem w tworzeniu stron, jestem amatorem w tej dziedzinie. Postawiłem stronę na darmowym Quick.cms'ie i wszystkiego dowiedziałem się z forum tego cmsa. Zależało mi na prostej stronie, szybkiej do wczytywania czystej i przejrzystej, nie lubię kombajnów przepełnionych grafiką i fajerwerkami, myślę że uzyskałem niezły efekt,.

Nie boje się krytyki, jeśli coś nie pasuje to proszę pisać, dzięki za rady i sugestie.

Nie jestem przy swoim kompie więc za dużo Ci nie napiszę ;)

Ogólne wrażenie nie jest złe. Należałoby bardziej podkreślić, jeśli tak faktycznie jest, że obrazy są ręcznie malowane, że nie spotkamy tego samego płótna u sąsiadów. Kupując obraz wspiera się rozwój konkretnego artysty a nie rzeszy malezyjczyków których obrazy sprzedawane są w miejscowościach wypoczynkowych.

Może dać gwarancję unikatowości? Chyba, że to sztampowa produkcja to można bardziej podkreślić okazjonalną cenę.

W stopce strony są poupychane słowa kluczowe, lepiej to wyrzuć. Wielki G. tego nie lubi.

E: literówka :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności